Велико Търново. Историческият филм Съ Нами Богъ“ ще бъде представен

...
Велико Търново. Историческият филм Съ Нами Богъ“ ще бъде представен
Коментари Харесай

Велико Търново: Историческият филм „Съ Нами Богъ“ ще бъде представен в града на 22 февруари

Велико Търново. Историческият филм „ Съ Нами Богъ “ ще бъде показан във Велико Търново в края на седмицата. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Документалната продукция „ Съ Нами Богъ “ (Deus Nobiscum) ще бъде показана пред жителите и гостите на града в петъчната вечер – 22 февруари, от 18.00 ч. в огромната зала на Община Велико Търново. Входът ще бъде свободен.
Филмът е най-очакваният документален план за 2019 година. Той разказва величието и трагизма на Третото българско царство и възвръща една скъсаната страница от европейската история.
Продукцията включва неповторими кино- и фотоархиви и загатва за блясъка на Стария континент по този начин, както единствено монарсите са го виждали. Сюжетът съчетава по ловък метод разкази за коварства, достолепие, интриги, обич, мъжество и всеотдайност.
Филмът „ Съ Нами Богъ “ е с присъединяване на единствения короновам монарх в света, който играе себе си. За да бъдат фрагментите още по-въздействащи, се е погрижил фамозният български композитор Митко Щерев. Продуцент и режисьор е Стефан Поляков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР