Велико Търново. Гласувах за реално, силно, дясно управление с десни

...
Велико Търново. Гласувах за реално, силно, дясно управление с десни
Коментари Харесай

Кандидатът за народен представител Цветан Цветанов: Всички политици трябва да работят за доверието в избирателната система

Велико Търново. Гласувах за действително, мощно, дясно ръководство с десни решения и опълчване против левия популизъм. Това, от което се нуждае страната ни през днешния ден е да имаме мощно политическо водачество, с цел да може да изведем България от тази тежка 2-годишна Коронавирус рецесия, в която се видя, че липсва водачество. Това сподели лидерът на великотърновската листа на Национално обединяване на десницата и ръководител на една от партиите в него Цветан Цветанов, откакто упражни правото си на глас във Велико Търново, оповестиха от пресцентъра на обединението . Както постоянно той гласоподава в секция в Хуманитарна гимназия „ Св. св. Кирил и Методий “ във Велико Търново.
На въпрос ще бъде ли формирано държавно управление след тези трети избори Цветанов съобщи: „ Много съществени са алените разграничителни линии в политическия живот на страната и считам, че не се мисли толкоз за страната, що се касае за политическото оцеляване на избрани политически обединения и загърбване на националните ползи “.

„ Не съм толкоз оптимист, само че сме длъжни да имаме вяра, че ще има държавно управление и ще може да има разговор в идващия парламент по значимите национални политики на страната.
При всички положения ще има една психическа преграда при възрастните хора и това е проблем, който може би с годините ще бъде преодоляван и самото съмнение, което някои политически водачи сътвориха в обществото води още повече до отвод от това да упражнят конституционното си право на глас.
Смятам, че всички политици би трябвало да работят за доверието в изборната система – това е най-демократичното и действителното, което може да дефинира бъдещето на всяка една демократична правова страна “, сподели още Цветанов.

Цветан Цветанов съблюдава традицията си, преди да даде своя избор, да посети Катедралния храм „ Рождество Богородично “ във Велико Търново. Там, дружно със съидейници и претенденти от листата на Национално обединяване на десницата, възпламени свещичка за здраве, триумф и благополучие на всички българи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР