Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова

...
Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова
Коментари Харесай

ДНК тест потвърди, че детето на Габриела Славова е от Велико Минков

Велико Минков е татко на дребното дете на Габриела Славова – Пеева, упрекната в убийството на брачна половинка ѝ Пейо Пеев. Това демонстрират резултатите от ДНК разбора, който се очакваше да покаже кой е биологичният родител на второто дете. От ден първи Минков твърдеше, че детето е негово и най-сетне съумя да го потвърди с решителност в съда.

Предстои някогашният депутат от „ Продължаваме промяната “ Велико Минков да стартира правосъдна битка за родителските права.

„ Труд news “ напомня, че Габриела Славова е упрекната в убийството на Пейо Пеев, с който последно живеела на фамилни начала. Тя, дружно с нейната майка Красимира Трифонова, са упрекнати в бруталното очистване на мъжа, който бе открит удушен в кола в София. След трагичния случай дузина хора свидетелстваха, че двете дами са насилнички и са тормозили доста други хора обратно в годините.

Велико Минков по-рано през днешния ден съобщи, че се тормози от решението на съда да освободи Габриела Славова под домакински арест и хипотезата тя да гледа двете деца. Според него Славова не е душевен постоянна и би могла да навреди на децата.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР