Великият Фреди Меркюри ни напусна още през 1991, но няколко

...
Великият Фреди Меркюри ни напусна още през 1991, но няколко
Коментари Харесай

Завръщането на Фреди Меркюри

Великият Фреди Меркюри ни напусна още през 1991, само че няколко десетилетия по-късно светът не стопира да приказва за него. Защото макар че Queen не престават да записват и свирят онлайн с други хора зад микрофона (последният от които е Адам Ламбърт), за множеството почитатели тази група постоянно ще има един-единствен фронтмен.

А той заслужен ли е да размени Фреди Меркюри

През последните 10 години чуваме всевъзможни клюки за работа по филм за великата английска рок тайфа, само че по разнообразни аргументи той по този начин и не се случва.

Саша Барон Коен като Фреди Меркюри във филм

Последният, захванал се съществено с този план, е Брайън Сингър, прочут ни около режисирането на последните няколко серии на Х-мен сагата и продуцентската му работа в "Обичайните обвинени " и "Операция Валкирия ". На него също не му беше елементарно – актьорите, определени за основната роля се задържат за малко – по този начин направиха и Саша Барън Коен, и Бен Уишоу.

Queen biopic 'Bohemian Rhapsody' "is finally happening, " band confirms https://t.co/Mx9IpkVM3o
— Rolling Stone (@RollingStone) July 15, 2017
Сега обаче имаме публично удостоверение, че работата по Bohemian Rhapsody ще стартира още тази година. Според известие на формалния уебсайт на Queen, „ препродукцията стартира още тази седмица във Англия, а фотосите започват в Лондон през септември”.

Но в случай че това не е задоволително – има и още. В ролята на великия Фреди ще влезе обичаният ни млад артист Рами Малек, който ни скри шапката в сериала Mr. Robot, а музикални продуценти на кино лентата са самите Роджър Тейлър и Брайън Мей от Queen.

Rami Malek will star as Freddie Mercury in Queen's forthcoming biopic 'Bohemian Rhapsody.' https://t.co/lMbNso7mxO pic.twitter.com/Izg6tCbUvd
— Pigeons & Planes (@PigsAndPlans) July 18, 2017
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР