Велики кино продукции дебнат зад ъгъла! Тази година небосклонът е

...
Велики кино продукции дебнат зад ъгъла! Тази година небосклонът е
Коментари Харесай

Най-очакваните филми за тази есен

Велики кино продукции дебнат зад ъгъла! Тази година небосклонът е посипан от превъзходни оферти за кинематографично прекарване. Списъкът е толкоз разнороден, че сигурно ще откриеш нещо, което да проговори на твоята душа.

Започваме с утопичния Don’t Worry Darling,продуциран от Olivia Wilde и с присъединяване на превъзходните Harry Styles и Florence Pugh, новата лента Bones and All с Timothee Chalamet и приказката за другарство The Banshees of Inisherin. Очакваме доста от The Whale – новия филм на Darren Aronofsky, който споделя за преподавател по британски, измъчен от тежко затлъстяване, опитващ се да се свърже още веднъж с отчуждената си щерка за финален късмет за възмездие.

Помниш The Father с Anthony Hopkins, не се съмняваме, а в този момент е ред на The Son. Ако можем да допускаме – Хю Джакман ще ни накара да се влюбим! Завършваме със странната комбинация сред хорър и черна комедия White Noise с Adam Driver и Greta Gerwig, The Black Phone, в който Ethan Hawke ще ни покаже една по-различна своя страна, втората част на Knives Out и, несъмнено – Blonde. Дали Ana de Armas ще се оправи с нелеката задача да пресъздаде облика на Marilyn Monroe, можем единствено да гадаем.

Ето за кои филми тръпнем в очакванe: 
Don’t Worry Darling

 Bones and All


Виж останалите на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР