Великденските празници чукат на вратата, като тази седмица в България

...
Великденските празници чукат на вратата, като тази седмица в България
Коментари Харесай

Великден идва с фантастична спортна програма по света и у нас

Великденските празници чукат на вратата, като тази седмица в България ще имаме дълъг и прелестен уикенд, започващ още на Разпети петък и приключващ чак понеделник вечер! И в този диапазон всички спортни почитатели могат да се насладят на изключителна стратегия през идващите 4 дни. 
Прочетете още
Гонитба в челото на efbet Лига 

Както е известно, платформата за  efbet предлага бонус за българското състезание, а този уикенд се обрисува доста забавен за битката в челото. Битката за първото място е яростна, а настоящият първенец Лудогорец има късмет да редуцира разликата от 4 точки, защото водачът в efbet Лига има тежък дуел с Левски в понеделник. 

" Орлите " гостуват в Кърджали на един от най-стабилните домакини у нас - Арда. Според, първенците са безспорен любимец за победа, като шансът за успех е оценен на 1.53* коефициент. Арда (7.50* ставка за победа) обаче не би трябвало да бъде подценявана, откакто тимът има 7 победи, 2 равенства и 3 провали вкъщи до момента през сезона. Също по този начин Арда съумя да измъкне тъждество на " Хювефарма Арена " в първия двубой сред двата тима. 

Само на Великден (неделя) няма мачове от efbet Лига, само че такива ще има в четвъртък, петък, събота и понеделник! А всеки дуел от родния шампионат, който е попаднал в колонката на някой консуматор, носи опция за
бонус - на efbet.com. 

Надпреварата за купата в Англия 

В британската Висша Лига, сякаш е най-напечено на върха, откакто настоящият първенец Манчестър Сити към този момент е на доста близка отдалеченост по отношение на водача Арсенал. 

" Гражданите " излизат на терена в събота (19:30 часа) против борещия се за оцеляване Лестър. Разбира се, момчетата на Хосеп Гуардиола са любимци, като efbet, в ролята си на топ
букмейкър, предлага коефициент от 1.19* за победа на Сити, както и 1.14* за победа с два или повече гола. За това какъв брой сериозен любимец са " небесносините " в този мач свидетелства ставката, предлагана за победа на Лестър - 16.00*! 

Ден по-късно - от 16:00 часа на Великден, Арсенал ще се изправи в лондонско дерби като посетител на Уест Хям - противен противник за " артилеристите ", изключително отвън дома. " Чуковете " също се борят за оцеляване и ще хвърлят всички за победа, само че Арсенал към този момент няма право на неточности, при изискване че разликата с Манчестър Сити е 6 точки ( " жителите " са с мач по-малко). Победа за Арсенал е оценена на 1.61*, до момента в който такава за Уест Хям - 5.80*. 

Започват най-непредсказуемите плейофи от години в НБА

Не единствено футболът ще носи пристрастености по време на празничния уикенд. В най-силното баскетболно състезание на планетата - НБА (Национална баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада), започват дълго чаканите плейофи, в които 16-те най-силни тима ще си оспорват опцията да се класират на финалите. 

През този сезон ни чакат едни от най-непредсказуемите плейофи, защото редица любимци преди сезона започват от „ задна “ позиция поради едва показване през постоянния сезон. 

Стартът ще бъде даден в събота, като първите два мача за деня са в извънредно комфортно време – 20:00 часа (Бруклин против Филаделфия) и 22:30 часа (Бостън против Атланта). В неделя пък ще бъде даден старт на може би най-интересната серия – Мемфис Гризлис против Лос Анджелис Лейкърс (22:00 начален час). 

efbet дефинира Милуоки Бъкс на Янис Антетокумпо като любимец за трофея „ Лари О‘Браян “ с топ коефициент от 3.40*. Бостън Селтикс за втори с 4.30*, до момента в който третата позиция е за Финикс Сънс - 5.40*. 

Интересен факт е, че Мемфис Гризлис е любимец в серията с Лос Анджелис Лейкърс, само че пък за първенец " езерняците " имат по-нисък коефициент – 17.00* за тях, до момента в който за " гризлитата " е 19.00*. 

Начален
бонус за спорт в efbet 

Българският
букмейкър предлага десетки спортове, стотици събития на дневна база и хиляди пазари за най-интересните мачове, конфликти и съревнования, а всеки един нов консуматор на платформата има право да се възползва от мотото на компанията – “бонусите са значими “, с начален спорт бонус на стойност 100% до 200 лв. в платформата. 

Отговорен хазарт 

Най-важният фактор в спортните
залози, а и за всички игри на шанса, е заниманието. Всяка форма на хазарт би трябвало да бъде одобрявана по този метод, а не като средство за изкарване на пари. Забавлението завършва, когато играта се трансформира в , по тази причина и efbet е компания, която се придържа към правилата за виновен хазарт

Участието в
хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична в секция  и в уеб страницата на Национална агенция за приходите. 

*Коефициентите могат да подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди
залог на платформата efbet.com.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР