Кольо Колев и Тони Тоневски са се налагали посред бял

...
Кольо Колев и Тони Тоневски са се налагали посред бял
Коментари Харесай

Очевидци на убийството в Кючука: Биха се посред бял ден, бяха видимо пияни

Кольо Колев и Тони Тоневски са се налагали измежду бял ден в Кючука, до момента в който през мястото са минавали десетки жители и дребни деца. През това време и двамата са били очевидно пияни. Това стана ясно от разпитите на Магдалена Нейкова и Христина Димитрова, които са станали директни очевидци на сбиването сред двамата мъже. Двете дами са се прибирали от близкия парк дружно с дребните си деца.
Прочетете още
„ Минахме около едно заведение което наподобява на гараж. Чухме скандал и като се обърнахме видяхме, че един мъж бие различен, като нямаше защитни дейности. Видяхме, че излязоха от заведението и се биеха. Единият падна на земята и другият го риташе. За мен и двамата бяха очевидно доста пияни и залитаха. Чух, че този който го биеха, призоваваше да не го бият ”, описа Магдалена пред магистратите.

Христина Димитрова добави към описа, че е видяла по какъв начин Тоневски е бутнал едно колело. После Кольо Колев излязъл от кръчмата и почнали да се карат, след което Колев налетял на приятеля си, макар че Тоневски го умолявал да спре. Колев продължавал да му нанася удари с крайници и ръце. По-късно денем, след няколко часа, в парка наоколо до случая, Христина още веднъж излязла с детето си и видяла Тоневски да лежи на една скамейка. Бил е без обувки и до него имало огромна ПВЦ бутилка с бира.

Кольо Колев и Тони Тоневски били другари, само че постоянно се карали откакто пийнат. И различен път се е стигало до физическа разпра сред двамата. Това описа пред съда Красимир Карамфилов, който се познавал и с двамата. Мъжът даже е участвал на скандал сред двамата няколко месеца преди случая в същото заведение.

„ Като се видяхме последния път с Кольо, преди да го арестуват, ми сподели, че е пребил Тоневски пред заведението на Бушнака. Бил го съборил с юмруци на земята, тъй като Тоневски го бил обидил. От тогава не го бил виждал и бил обезпокоен ”, добави още Карамфилов.

По делото ще бъдат разпитани общо 17 очевидци и 4 движимости лица. Разпитите не престават и все още и ще продължат в още едно съвещание на 4 юни.

Припомняме, че сбиването стана на 8 юли 2023 г. в Кючук Париж. Според обвинителният акт Кольо Колев съзнателно е умъртвил Тони Тоневски, на 60 години, като гибелта е настъпила на 14 юли 2023 г. Обвинение против Колев е за съзнателно ликвидиране и планува наказание лишаване от независимост от 10 до 20 години. Той е с богато престъпно досие и е неведнъж осъждан.

По делото е изяснено, че двамата мъже се познавали и постоянно употребявали алкохол в квартално заведение. На 8 юли 2023 година се срещнали още веднъж там, като сред тях зародил спор. Кольо Колев блъснал Тони Тоневски в лицето, след което двамата излезли на открито. Там подсъдимия нанесъл побой на другия мъж. Удрял го с юмруци и ритници по главата и тялото. Тони Тоневски съумял да стигне до квартална градинка, където лежащ покрай скамейка. Случайни минувачи видели, че той имал контузии по главата и подали сигнал на тел. 112. Пострадалият бил откаран в болница, където умрял от пострадванията си на 14 юли 2023 г.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР