Великден наближава, а хората все по често започват да си

...
Великден наближава, а хората все по често започват да си
Коментари Харесай

Тесла с козунаците, производител каза колко ще поскъпнат за Великден

Великден наближава, а хората все по постоянно стартират да си задават въпроси с какъв брой ще нарастне великденската софра, каква ще бъде цената на агнешкото и яйцата и не на последно място, какъв брой ще костват козунаците. Те са неизменима част от трапезата ни за Великденските празници.

Най-вероятно ще ядем по-скъпи козунаци поради повишаването на яйцата, както и поради консумативи като електрическа енергия, газ и други артикули - брашно, олио и захар, които се употребяват за производството на вкусния сладкиш, оповестява в собствен репортаж Българска национална телевизия.
-->
" Всеки ден всичко се трансформира и никой още не може да каже на каква цена ще бъдат козунаците. Всеки понеделник, когато получаваме стоката, цените са разнообразни. До оня ден яйцето беше 37 ст., през днешния ден споделиха, че към този момент са 39 ст., а в понеделник ще бъдат 41 ст. Определената цена ще бъде почти ще е сред 4 и 5 лв. според от качеството. Възможно е да има малко по-евтини козунаци, само че те се вършат от готовите смеси, в които не знаем какво се поставя ", изясни Димитър Бакалов, хлебопроизводител от Благоевград.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР