Великата актриса Стоянка Мутафова направи невероятен жест за сираче и

...
Великата актриса Стоянка Мутафова направи невероятен жест за сираче и
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова направи невероятно мил жест за сираче

Великата актриса Стоянка Мутафова направи необикновен жест за сираче и сбъдна фантазията му. Актрисата издирила младежа и го изненадала. За това споделя дъщерята на актрисата Мария Грубешлиева на профила си във Facebook:

" Неповторимата Стоянка Мутафова подари таблет на едно момче без родители, което живее в обществен дом дружно с брат си в пазарджишкото село Звъничево. Младежът се споделя Кирил Балдев, на 16 година и стана известен преди време с самодейностите си да оказва помощ и подарява книги на читалищни библиотеки в страната и най-много на изгорялата библиотека в село Мененкьово, община Белово.

За жеста на великата актриса заяви предприемачът от Пазарджик Благо Солов, с чието подпомагане грандамата на българския спектакъл и екипа й гостуваха в Пазарджик, и който е неин добър другар. Предприемачът споделил пред Стоянка за фантазията на момчето да има таблет и тя решила да го зарадва, като по този начин поддържа положителните му каузи.

Младежът не съумя да участва на представянето на книгата за Стоянка Мутафова - " Добър вечер, столетие мое " и по тази причина посети Примата на театъра в гранд-хотел " Хебър ", където тя бе отседнала с екипа си, с цел да получи подаръка си персонално. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР