Велика събота е денят, в който боядисваме яйца, правим козунаци

...
Велика събота е денят, в който боядисваме яйца, правим козунаци
Коментари Харесай

Известните българки и традииците: Кои замесиха козунаци, как боядисаха яйцата за Великден?

Велика събота е денят, в който боядисваме яйца, вършим козунаци и вършим последни мерки за Великден. Но правил ли си козунак въобще, в случай че не го снимаш и качиш в някоя обществена мрежа, с цел да се похвалиш с него пред другари?

Виж още: Галена, Галин, Анелия зоват: Молете се у дома, бъдете виновни!

Въпреки самоизолирането и седенето по домовете известните българки сякаш не бързат сами да подготвят трапезата за Великден. Или най-малко дребна част от тях се похвалиха с ръчно преготвени козунаци и боядисани яйца. Ето въпреки всичко кои го направиха.

Алекс Петканова

Моделът още в четвъртък сподели приготвеният от нея козунак, който по едно и също време залагаше и на обичайната рецепта, и на съвременни здравословни претекстове. В случая - протеинов течен шоколад.

Виж още: Модерни и типичен: Изпитани домашни предписания за апетитен козунак! Конците са обезпечени

Джино Бианкалана

Риалити звездата се похвали с тематични боядисани яйца - с нарисувани очи и маски. За празниците обаче той няма да бъде в София, а на българското Черноморие и в частност Елените.

Виж още: Известните лица на България зоват: Моли се у дома! Кой се включи в акцията?

Антония Петрова

Миската за първи път меси козунаци и се похвали с резултата. Техният заряд, написа тя, са ядки, сушени плодове, като е направила и козуначени мъфини със сладко от мишни и смокини.

Виж още: Лияна по-искрена от всеки път: За щерка си, розовите очила и болката в очите!

Мона Гочева

Акрисата и инфлуенсър сподели боядисаните от нея яйца. От текста под фотографията излиза наяве, че и ще направи обичайни за Великден ястия. 

Вили Иванова

Гримьорът на звездите показва гения си, този път върху яйца. От текста под фотографията не излиза наяве дали са ръчно рисувани или става въпрос за декупажна техника.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР