Ведно не чак толкова далечно време една от най-големите вражди

...
Ведно не чак толкова далечно време една от най-големите вражди
Коментари Харесай

Защо се задълбочи една от най-големите вражди на поп сцената?

Ведно не чак толкоз далечно време една от най-големите вражди на поп сцената беше сред Бритни Спиърс и Кристина Агилера.

Двете певици в никакъв случай не са влизали в директна борба, само че напрежението посред им постоянно е било осезаемо. Сега обаче Спиърс и Агилера за малко да влязат в същински обществен спор, който включва комплекси към тежестта, самочувствието и женските форми.

Кристина Агилера спря да следва Бритни Спиърс в Instagram поради обява, която осмива тялото на танцьорките на изпълнителката на „ Beautiful ”, написа Page Six.

Christina Aguilera unfollows Britney Spears after body-shaming post via
— SUPERSNAKE (@SUPERSNAKE1)
Пренебрежението в обществените медии пристигна малко откакто 40-годишната Спиърс разгласява дълъг пост, който гласи частично: „ Ако имах танцьорките на Кристина Агилера, щях да наподобявам извънредно слаба. “

Изпълнителката  на „ Toxic “ написа известието дружно с откъс на Родни Дангерфийлд, който гласи: „ Открих, че има единствено един метод да наподобявам слаб: да излизам с дебели хора “.

Постът на Спиърс получи вълна от отрицание измежду феновете на певицата.

„ Това е жестоко. Разочарован съм, Бритни “, разяснява неин почитател под обявата.

В следствие Бритни Спиърс изтри обидния пост от Instagram профила си.

Освен че престана да следва своя дълготраен поп противник, 41-годишната Агилера към момента не е дала отговор обществено на обявата, критикуваща телата на нейните танцьори.

Спиърс не се тормози да нагрубявя хората, откакто прекратяването на нейното настойничество от татко ѝ през ноември 2021 година й разреши да приказва свободно за първи път от 13 години.

По-рано тази седмица Бритни призна на своите почитатели в Instagram, че „ подсъзнателно “ желае да „ наскърбява хората “, защото през целия си живот е „ била толкоз оскърбявана “, по време точно на това настойничество.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР