Веднага в няколко авторитетни западни издания, специализирани във военна тематика,

...
Веднага в няколко авторитетни западни издания, специализирани във военна тематика,
Коментари Харесай

Най-новите руски EMI оръдия озадачиха западните военни експерти

Веднага в няколко авторитетни западни издания, профилирани във военна тема, се появи информация за триумфа на съветските конструктори в създаването на по този начин нареченото електромагнитно оръдие. Освен това, както признават военните специалисти, нашите EMI оръдия няколко пъти превъзхождат американските си сътрудници.

Така, по-специално, изданието Military Watch написа:

„ Успешното създаване на EMI оръдието ще обезпечи на Русия революционно оръжие, което е доста дейно против разнообразни цели – от самолети до радарни съоръжения.

И което е значимо, споделя американският боен специалист, написал публикацията, „ заплахата от новите съветски оръжия е, че те могат сполучливо да се употребяват в космоса “.

Анализаторите на Air Force Technology са съгласни с последното изказване, като означават, че „ съветските EMI оръдия, инсталирани на самолети, доста усилват бойните качества на съветските въздушно-космически сили, защото с тях самолетите са в положение да заслепят защитата на НАТО и да изгорят безпилотните самолети “.

Какво заяви Министерството на защитата на Руската федерация

Трябва да се има поради, че шумът в западната военна преса стартира след отчета на съветското министерство на защитата, в който се оповестява за сполучливото тестване на нови оръжия. По-специално беше декларирано, че новите съветски електромагнитни оръдия по време на тестванията са " изгорили без опция за възобновяване " разнообразни устройства на земята и безпилотни летателни апарати във въздуха.

„ В същото време обсегът на обезпечено заличаване на цели от прототипите на съветските електромагнитни оръдия като част от полеви тествания е повишен до 10 км “, сподели Министерството на защитата, като акцентира, че „ унищожаването на самолети на съперника на разстояние 10 km се обезпечава посредством изгаряне на електронни съставни елементи и тяхното бордово съоръжение ".

Американците също имат EMI, само че с много по-ниска мощ

Военният специалист лекар на техническите науки Владимир Ковальов изясни, че провалянето, породено от EMI оръдие, е радикално друго от потискането на вражеската електроника от системата за електронна война (РЭБ):

„ Повечето модерни системи за електронна война могат да потискат електрониката на разстояние от няколкостотин километра. Въпреки това, те имат непропорционално по-малка мощ, не дезактивират устройства, до момента в който EMI оръдията унищожават оборудването на физическо равнище, защото употребяват като увреждащ фактор електромагнитно лъчение със свръхвисока периодичност, наричано още електромагнитен изстрел.

Излъчването на електромагнитното оръдие нагрява задачата до извънредно високи температури за елементи от секундата.

Според Ковальов американците не са очаквали " такава пъргавост " от съветските учени и конструктори, заради което са се тормозили:

" В края на краищата те ни изпревариха в това отношение за дълго време, само че техните оръдия EMI стреляха на разстояние единствено един и половина до два километра. И тогава внезапно управлението на Пентагона открива, че съветските оръжия удрят на 10 при изпитанията”, споделя военният специалист.

Според него преди към 10 години нашите учени са съумели да създадат ефектен пробив:

Група, ръководена от учен Генадий Месяц, съумя да сътвори генератор, който излъчва доста къс и мощен подтик - той доближава милиарди ватове, което е сравнимо с мощността на атомна електроцентрала.

„ Това е повече от 10 пъти по-високо от задграничните достижения и управлението на Пентагона има защо да се замисли на фона на толкоз неприятни вести от съветски военни конструктори “, обобщава Ковальов.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР