Веднага щом принц Хари разбра, че Меган Маркъл е за

...
Веднага щом принц Хари разбра, че Меган Маркъл е за
Коментари Харесай

Меган Маркъл даде „трогателно обещание на покойната кралица при първата среща – но беше принудена да го наруши“

Веднага щом принц Хари разбра, че Меган Маркъл е за него, той нямаше самообладание да я запознае със своите семейство - не на последно място неговата обичана починала баба, кралицата.

Първата среща на Меган с починалия монарх в замъка Уиндзор беше подобен проект в последния миг, че тогавашната американска актриса беше принудена да вземе натоварен курс по поклон от лелята на Хари, Сара Фъргюсън. Но нито Хари, нито Меган трябваше да се тормозят, защото някогашната звезда на Suits наподобява се разбираше добре с кралицата, до момента в който разговаряха за работата на Меган и живота й в Канада. Посещението може да е траяло единствено към 20 минути, през което време се твърди, че кралицата е споделила на Меган, че може да продължи актьорската си кариера, в случай че желае.

Но в книгата си Елизабет: Интимен портрет близкият другар на принц Филип Джайлс Брандрет твърди, че Меган е употребила тази среща, с цел да покаже ясно на кралицата, че желае да концентрира всичките си старания върху кралските задължени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР