Веднага щом принц Хари и Меган Маркъл започнаха да се

...
Веднага щом принц Хари и Меган Маркъл започнаха да се
Коментари Харесай

Принц Хари отказа да хване за ръка съпругата си на официално мероприятие

Веднага щом принц Хари и Меган Маркъл започнаха да се появяват дружно на публични прояви техните фенове незабавно видяха техните трогателни погледи един на различен, по какъв начин трепетно те се държат за ръце, Журналистите даже започнаха да означават, че двойката може да си разреши много повече волности, в сравнение с херцозите на Кеймбридж.

Съпружеският живот в кралското семейство внесе своите поправки в държанието на младоженците. По време на формален банкет в Бъкингамския замък херцогинята на Съсекс искаше да хване за ръка своя мъж, само че той просто не ѝ разреши.

Експерт изясни, че в протокола на никое място не е посочено, че двойката не може да се държи за ръце, само че има и неписани правила на кралското семейство, за които членовете му гледат постоянно към Елизабет. "Рядко може да забележим кралски двойки да се държат за ръка по време на публични мероприятия. Кейт Мидълтън и принц Уилям не са поддръжници на такава демонстрация на усеща, по тази причина пък това постоянно може да се види при принц Чарлз и неговата брачна половинка Камила, които се държат за ръце ", изяснява Мика Майър.

"Всичко зависи от желанията на съответната двойка, а също и от характера на мероприятието, което те посещават. В наличието на кралицата държането за ръце не е разрешено. Това е нарушаване ", прибавя тя. Интересно е, че кралица Елизабет за своите 70 години взаимен живот с принц Филип единствено няколко пъти си е разрешавала да държи за ръка брачна половинка си или да покаже някаква друга демонстрация на усеща.

"Това, Хари и Меган да се държат за ръце, откакто към този момент са брачен партньор и брачна половинка, не е типично за кралските бракове. Най-вероятно, това е жест, с който те са желали да покажат, че след годежа те към този момент са едно цяло ", разсъждава специалистът.

Видеото можете да видите в нашата Видео изложба!
Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР