Вечно излиза с номера за голямата любов с отишлия си

...
Вечно излиза с номера за голямата любов с отишлия си
Коментари Харесай

Вече 14 години тя лежи на славата на починалия си съпруг

Вечно излиза с номера за огромната обич с отишлия си без време артист

Докато някои хора се борят цялостен живот за кариерата си, други получават популярност с къс брак с известна персона, отишла си от този свят, преди да получи бракоразвод. Именно подобен е казусът на Боряна Баташова – вдовицата на огромния артист Андрей Баташов, която към този момент 14 години лежи на името му в опитите й да стане звезда. Тя непрекъснато излиза с номера, че го прави в името на огромната си обич с него, въпреки всички да знаят, че все още на гибелта му двамата бяха разграничени.Баташов напусна този свят през есента на 2010 година на 45-годишна възраст.

Две години по-рано той се ожени за Боряна, която тогава бе банкова служителка, само че не съумя да се разведе с нея преди кончината си и заради тази причина тя остана в светските летописи и до през днешния ден с прозвището „ вдовицата на Андрей Баташов “.

Тя не стопира да употребява името на починалия си брачен партньор, с цел да движи напред кариерата си.

Преди броени дни Боряна разгласи, че влиза в „ Денсинг Старс “, с цел да уважи „ една огромна обич “. Тук е моментът да напомним, че през 2008 година, Андрей също взе участие в танцувалното шоу, само че за разлика от Боряна, която изхвърча още в първата вечер, той се справяше сносно. За нейно голямо страдание даже споменът за огромния артист, не съумя да я избави от елиминацията.

Тя стартира да ползва тактиката с „ огромната обич “ след по-малко от година от кончината му. През 2011 година – към момента банкова служителка, взема решение да се влее в шоубизнеса, пробвайки шанса си като певица. За задачата се явява на кастинг в „ Х Фактор “ като във визитката си в детайли изяснява за разрушеното си сърце, въпреки да не загатва името на Баташов. Мария Илиева, която тогава е в журито, знае доста добре историята и даже се просълзява при загатна за огромния артист.

Трима от четиримата съдии пускат начинаещата певица напред, където обаче фамилното й име не й е задоволително, с цел да продължи и отпада още преди концертите онлайн. С цялата си безочливост след шоуто, Боряна стартира да се показва като певица, въпреки до ден сегашен да няма нито един шлагер. Движи се в периферията на всевъзможни всемирски събирания с концепцията, че все отнякъде ще й излезе шансът. Напъните й да блесне са повече от явни, само че е реалност, че няма с какво.

Участието й в „ Денсинг Старс “ бе следващият й провален опит да се потвърди на сцената. Не единствено получи минимум точки от журито, а и публиката не я поддържа. Хората съжалиха само колегата й Калоян, който почитателите на предаването познават от предходни сезони като извънредно добър танцьор и сериозен човек.

За разлика от него, Боряна изглеждаше меко казано не на място на дансинга и въпреки да имаше възприятие за темп, не си бе направила труда да запомни стъпките на танца. В свое опрощение, Боряна изрева, че била паднала малко преди старта на шоуто и си била блъснала крайници. Лекарите даже й били забранили да танцува, само че тя не ги послушала и въпреки да куцала, всеки ден била на паркета. Куцането, за което приказва обаче, не пролича в предаването, което подухва на мисълта, че е следващата й небивалица.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР