Вечната мома Хепи Ванче не харесва българските мъже, призна самата

...
Вечната мома Хепи Ванче не харесва българските мъже, призна самата
Коментари Харесай

Ето защо е мома! Хепи Ванче не харесва българските мъже

Вечната мома Хепи Ванче не харесва българските мъже, призна самата тя във „ Фермата “. Шампионката от шестия сезон на предаването, която още веднъж влезе в риалитито, с цел да се бори за огромната премия от 100 000 лв., се цели към представители на мощния пол оттатък границите на родината. „ Падам си по чужденци! “, призна 38-годишната яхтена стюардеса. Въпреки че непрекъснато обикаля света, тя все не може да си откри подобаваща половинка и постоянно се оплаква от самотата си.
                         

Бившата хандбалистка Камелия, която дълги години е живяла в Щатите и е била омъжена за американец, също не се изрече ласкаво за нашенците. Синеоката красавица изригна против тях, подразнена от един от съотборниците си - Радо, капитана на баскетболния Локо, който непрекъснато се скатава и мрънка.

„ Радо е повече жена от мен, а аз съм повече мъж от Радо. Ако мъжете в България са като него, не желая да си диря мъж тук. Ще си хвана самолета и ще си намеря по-свестен в Америка “, отсече Камелия. При старта на предаването тя стартира парещ флирт със притежателя на транспортна компания Ангел, който обаче отпадна рано от „ Фермата “.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР