Вечеря като тази на крал Чарлз Трети във Версай може

...
Вечеря като тази на крал Чарлз Трети във Версай може
Коментари Харесай

Вечеря като тази на крал Чарлз III във Версай струва 275 британски лири

Вечеря като тази на крал Чарлз Трети във Версай може да бъде открита против 275 английски лири в Лондон, заяви Агенция Франс Прес. Това е цената без включени питиета. 

Менюто се състои от омар, пиле Брес и малинов макарон. Предлага се от френските началник готвачи Ан-Софи Пик и Яник Алено. Те подготвят ястията, основани за приема в чест на английския крал и брачната половинка му Камила. През идната седмица в ресторант " Павийон Ледоайен " в Лондон се провежда събитие, което ще бъде тъкмо повтаряне на това в Париж.

Предястието е наследник омар със зелени бадеми и ментов сос. Основното ядене е пиле Брес с гратен от гъби, а десертът е розов макарон с малини и сорбе от проличава и роза. 

Менюто е било обект на сериозна подготовка и диалози сред Елисейския и Бъкингамския замък, съобщи Българска телеграфна агенция. На приема на 20 септември участваха голям брой известни персони като Мик Джагър и Шарлот Генсбур. 

Първоначално пилето е трябвало да бъде с гарнитура от аспержи. Приемът е бил очакван за края на март, само че митингите против пенсионната промяна във Франция отложиха визитата. Смяната на сезона е наложила и промяна на гарнитурата, по тази причина са предпочетени гъби, които са обичана храна на краля. 
   
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР