Вечерта на 21 март и сутринта на 22 март руски

...
Вечерта на 21 март и сутринта на 22 март руски
Коментари Харесай

След дронове и ракети удариха Украйна и тази нощ

Вечерта на 21 март и сутринта на 22 март съветски дронове са били регистрирани в редица райони на Украйна и бе оповестена въздушна паника , оповестява УНИАН. След дроновете Украйна бе ударена и от ракети.

Ударите не престават и към 6 часа сутринта. 

Към 3:30 часа Военновъздушни сили оповестиха, че безпилотниците  в региона на Тернопол се е насочили към региона на Лвов. Военновъздушни сили изброиха разнопосочното придвижване на дроновете:  БПЛА на границата на областите Виница и Житомир, ориентирани на северозапад. БПЛА в региона на Днепропетровск се движат по западен курс. БПЛА в източната част на Николаевска област се движат по северозападен курс. БПЛА в Запорожие регион в посока Кривой Рог и Николаевска област БПЛА в Черно море в посока Одеса.

След 3 часа сутринта паниката за въздушна офанзива се разпростря и в региона на Киев.
 Русия удари с балистична ракета Николаев
Русия удари с балистична ракета Николаев

Най-малко един човек е умрял, а четирима са ранени

Сутринта започнаха да излизат и детайлности за удара втора поредна нощ.

Попадения има в Кривий рог, Харков, Запорожие, Копривницки и Хмелницка област.

В Кривий рог са потърпевши обекти на сериозната инфраструктура. Атаката е била комбинирана - с дронове и ракети. Ръководителят на съвета за защита Александър Вилкул прикани жителите към самообладание и да се приготвят за прекъсвания на водата и електричеството.

Осем ракетни удара са нанесени и по Запорожието, удостовери регионалният шеф Иван Федоров. Пострадали са цивилен обекти, само че и такива на инфраструктурата.

Според известието на военновъздушните сили в офанзивата са включени балистични ракети Х-47М2 " Кинжал " и крилати ракета Х-22.

В Харков има проблеми с електроснабдяването след чути към 15 гърмежа, заяви и кметът Игор Терехов и удостовери за пожари. Цел на офанзивата е била енергийната инфраструктура. И към сутринта Терехов предизвестява жителите за заплаха от нови обстрели.
 След офанзивата против Киев: Зеленски изиска най-модерните Противовъздушна отбрана системи, незабавно
След офанзивата против Киев: Зеленски изиска най-модерните Противовъздушна отбрана системи, незабавно

Трябва да потвърдим, че терорът постоянно е губещият, упорства украинският водач

Припомняме, че в последните дни Киев и други области и градове на Украйна бяха подложени на удари. 

За първи път отдавна съветските нашественици изведоха подводни ракети-носители, способни да носят ракети " Калибър ", за бойно дежурство в Черно море.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР