Вече знаете, че можете да заредите съдомиялната си машина с

...
Вече знаете, че можете да заредите съдомиялната си машина с
Коментари Харесай

Нещата, които можете да измиете в миялната, но не знаете

Вече знаете, че можете да заредите съдомиялната си машина с всевъзможни тигани, тенджери и кухненски джаджи и да ги накарате да излязат ослепително чисти. Но комфортната съдомиялна машина е идеална за освен това от разчистване на чинии.

Всъщност можете да облекчите натоварването на доста от домакинските си отговорности, като употребявате съдомиялната си машина, с цел да намалите мазнините, да премахнете мръсотията и даже да готвите. Да, готви! Ето всички вълшебен неща, които този значим апарат може да направи.

1. Загрейте храната и я дръжте топла

Около празниците евентуално ще ви свърши мястото във фурната. Поддържайте другите храни топли, като поставите тавите в съдомиялната машина и стартирате цикъл на сушене. Не забравяйте, че няма вода!

2. Измийте бейзболните шапки

Независимо дали се носят всеки ден, или единствено в деня на играта, шапките могат бързо да станат потни, миризливи и мазни. За да избегнете огъването им в пералнята, сложете ги на горната решетка на съдомиялната машина и пуснете студения цикъл.
 Може и да не ви се има вяра, само че не слагайте ТЕЗИ съдове в миялната машина Може и да не ви се има вяра, само че не слагайте ТЕЗИ съдове в миялната машина
Съдомиялната машина е доста комфортен апарат, изключително в случай че семейството ви е по-голямо, а вие сте заети и имате куп други задължения. За да...

Можете да употребявате примес от сода за самун и оцет като безвреден и гальовен метод за разчистване и дезодориране на вашата надеждна бейзболна шапка в съдомиялна машина. Но не стартирайте цикъла на сушене. Вместо това оставете шапките да изсъхнат на въздух на кухненския плот.

3. Освежете джапанките

Джапанките са подобаващи за топлото време, само че те могат да се замърсят, напичат, миришат и лепнат след дълготрайно носене през летните месеци. „ Закачете ги на решетката и пуснете леден цикъл – използвайте и тук сместа от сода за самун и оцет – и те ще бъдат чисти за нула време. Изберете сушене на въздух, с цел да избегнете стесняване.

4. Измийте микровълновата паница

Основната плоча в микровълновата печка се употребява доста и е жертва на всевъзможни замърсявания, които могат бързо да се втвърдят и да ароматизират неприятно кухненския апарат за бързо готвене. Следващия път, когато зареждате съдомиялната си машина, поставете чинията на микровълновата върху долната стойка с другите си чинии и купи.
 5 непредвидени приложения на таблетките за съдомиялна машина 5 непредвидени приложения на таблетките за съдомиялна машина
Всички домакини имат свои дребни домашен секрети. Те употребяват непознати средства и измислят нови способи, с цел да основат съвършената ат...

5. Отстранете мръсотията от градинските принадлежности

Ако отглеждате  домати и краставици  и подрязвате  рози, тогава вашите култивиран принадлежности несъмнено са мръсни. Ръчните принадлежности с пластмасови, керамични или гумени дръжки могат да получат доста полагащото им се измиване в съдомиялната машина. Сапунът за съдомиялна машина е подобаващ за потребление в този случай.

6. Дезинфекцирайте играчките на вашето дете

Имате ли малко дете в къщата, което поставя всичко в устата си? Можете да миете пластмасови и гумени играчки в съдомиялната машина. Отново изберете разтвор на сода за самун и оцет като напълно естествен почистващ препарат. Заредете тънки играчки в държача за сребърни принадлежности и опаковайте всичко друго от скривалището за играчки, което можете да поберете в съдомиялната машина, тъй че играчките на вашето дете да получат справедливо вана с балончета. Чантата за долни дрехи е чудесна за дребните пластмасови строителни детайли. Не забравяйте да употребявате настройката за алтернатива за сушене, тъй като почистването с пара не може да навреди!

Можете да употребявате този способ за разчистване и за пластмасови или гумени играчки за домашни любимци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР