Вече започваме да си мислим, че София Ричи целогодишно си

...
Вече започваме да си мислим, че София Ричи целогодишно си
Коментари Харесай

София Ричи - секси и непринудена по бански

Вече започваме да си мислим, че София Ричи целогодишно си живее около морета, океани и басейни, а банските са ѝ ежедневното облекло. Е, преувеличаваме, само че не доста.
 София Ричи, банските костюми и най-хубавите ѝ фотоси
Най-горещите моменти по бански на София Ричи

Обещаваме, че никой няма да остане отчаян

Факт е, че 22-годишната щерка на Лайнъл Ричи обожава плажовете и банските, а те пък от своя страна също я обожават, тъй като ѝ стоят ужасно - банските, на фигурата, а плажовете - като декор на фотосите.

На всички тях няма по какъв начин човек да сбърка, че София е супер сполучлив модел, освен поради хубостта ѝ, а и поради метода, по който театралничи. На последните фотоси я виждаме все по този начин секси с черен бански от две елементи и с коса, която повърхностно се спуска по гърба. Но и в малко по-различна светлина - безусловно непринудена и супер сладка, с книга в ръка и с най-широката усмивка на света.

Фотографът, който и да е той, е снимал София секунди по-рано, в действителност в точния миг, когато тя прекъсва изцяло четенето, с цел да се обърне за фотография. Така тя към момента е с присвити очи и усмихната като дете.

Феновете ѝ нямаше по какъв начин да не се влюбят в непринудената ѝ усмивка и да я засипят с лайкове и мнения. Но май най-щастливи бяха да видят, че София стартира 2021 година с усмивка след сложния завършек на предходната година.

През втората половина на 2020 година дребната щерка на музикалната легенда Лайнъл Ричи се раздели с гаджето си Скот Дисик - публично и вечно. След което Дисик, който е и някогашен брачен партньор на Кортни Кардашиян, беше видян да излиза с 19-годишната Амелия Хамлин, напомня Hollywood Life.
 София Ричи и секси фотосите по бански от екзотичната ѝ почивка
Секси ваканцията на София Ричи

Слънце, вода и изрязан бански

Въпреки това София сподели, че и животът на необвързаните може да се живее добре. Нямаме самообладание да забележим по какъв начин тя ще продължи през 2021 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР