Вече втора седмица рейда на министрите по студиата продължава. Очевидно

...
Вече втора седмица рейда на министрите по студиата продължава. Очевидно
Коментари Харесай

Сутрешният рейд на влатта: Министри вдигат рейтинга на кабинета

Вече втора седмица рейда на министрите по студиата продължава. Очевидно задачата е да покачат доверието към кабинета “Борисов 3 ” и да вдигнат така и така изпадналия му рейтинг.
Ефирът на трите национални малките екрани малко след 8 ч. сутринта бе изпълнен с представители на властта - вицепремиерът и министър на външните работи в Българска национална телевизия, транспортния министър Росен Желязков в bTV и енергийният министър Теменужка Петкова в ефира на Нова телевизия.

Нито един от министрите не признава за неточности в ръководството. Всички се пробваха да ни убедят за следващ път, че ръководещите вървят по най-правилния път и вършат всичко по най-правилния метод.

“Усилията на държавното управление са ориентирани към това да опазим живота и здравето на хората. Никой от сътрудниците не е спрял да работи нито за момент в тази посока. Виждате какъв брой ограничения бяха подхванати, с цел да се оправим с тежката обстановка. Смятам, че българското държавно управление е едно от тези, които реагира най-адекватно и при първата, и при втората вълна на COVID-19”, съобщи Теменужка Петкова.

Росен Желязков път дефинира ограниченията като навременни и съобщи, че не е последовател на цялостното затваряне.

" Не споделям визията, че има (хаос). Всички ограничения се взимат съгласно степента на повишаване на пандемичната обстановка. Вие помните, че имахме закон за изключителното състояние, ограниченията след приключването на неговото деяние бяха ясно планувани, както и периода за продължение на избрани ограничения за стопанската система, по този начин и за подготовката на системата. Виждате, че и в други страни, които са мощно наранени, ограниченията се вземат стъпаловидно. Не мисля, че държавното управление е закъсняло с ограниченията ", уточни Желязков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР