Вече видяхме цял куп филми в HBO GO, които със

...
Вече видяхме цял куп филми в HBO GO, които със
Коментари Харесай

Новите сериали в HBO GO през септември

Вече видяхме цялостен куп филми в HBO GO, които сигурно няма да ни оставят да скучаем през септември (дори към този момент да сме гледали някои от тях), а в този момент е ред на сериалите.
 HBO GO и новите филми, които да гледаме през септември
Новите филми по HBO GO през септември

Забавлението е обезпечено

Защото филмите са супер, само че сериалите имат непокътнато особено място в сърцата ни. И септември ни е подготвил цялостна кощница, от която да избираме. Направо се чудим от кое място да стартираме.

" Отгледани от вълци "

Роботи, които отглеждат хора? Не знаем дали това ни чака в близко или далечно бъдеще, само че пък ни звучи забавно. А Ридли Скот услужливо ще ни покаже какво може да бъде.

В " Отгледани от вълци " ще забележим по какъв начин два андроида Майка (Аманда Колин) и Татко (Абубакар Салим) са натоварени със задачата да отгледат човешки деца на новооткрита планета.

Задачата не им се коства доста сложна, само че схващат, че не е детска игра, когато излиза наяве, че не е елементарно да контролираш вярванията на хората. A религиозните разлики са на път да разрушат колонията.

" Отгледани от вълци " е в HBO GO от 4 септември

" Третият ден "

И за част от секундата не се замисляме дали да дадем късмет на този сериал. Като повода, несъмнено, е Джуд Лоу .

Минисериалът от шест елементи е разграничен на две. Първата е наречена Лято и в нея виждаме по какъв начин Сам (Лоу) е притеглен от тайнствен остров край английския бряг - Осий. Той е претърпял огромна персонална загуба и се пробва да я превъзмогне.
 Снимка 494792

Жителите на острова пък са подготвени на всичко, с цел да запазят традициите си - колкото и странни да са те. В Зима щафетата се поема от Хелън (Наоми Харис), която идва на острова, с цел да търси отговори.

Тези ѝ планове обаче няма да се харесат на локалните и духовете безусловно ще бъдат разбунени.

" Третият ден " е в HBO GO от 15 септември

" Ние сме каквито сме "

Номинираният за Оскар за кино лентата " Назови ме с твоето име " (2017 г.) Лука Гуаданино придвижва отличителния си жанр и на дребния екран.

Действието ще ни придвижи във военна база на Съединени американски щати в Италия, където момче и момиче в тинейджърска възраст живеят.

Безспорно необичайно място, на което да прекараш тези бурни години от младостта. Двамата ще би трябвало да изпитат какво значи същинското другарство, първата обич и съпровождащите ги върхове и спадове.

И всичко това, до момента в който се намират в непозната за тях страна, където ги намират за странни и разнообразни. Но в последна сметка те са такива, каквито са...

" Ние сме каквито сме " е в HBO GO от 15 септември

" Дес "

Сериалите, основани на същински истории, постоянно са ни привличали. Направо са като магнит за нас, а " Дес " е тъкмо подобен.

В три епизода престъпната драма ще ни срещне със серийния палач Денис Нилсън (Дейвид Тенант), който признава, че е умъртвил над 10 души в границите на пет години. Всичко се е случило в интервала 1978-1983 година и никой не е съумял да го заподозре.

По-голямата част от жертвите му са били момчета, които е примамвал в жилището си с храна, алкохол и най-различни други похвати преди да ги убие. В последна сметка бива арестуван и наказан, само че не за всички убийства.

" Дес " е в HBO GO от 15 септември

През септември можем да обърнем внимание и на втория сезон на " Манифест " (1 септември), петият и финален на " Мъртва точка " (5 септември) и първият на " Родина " (27 септември).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР