Вече станахме свидетели на първия саботаж в Игри на волята:

...
Вече станахме свидетели на първия саботаж в Игри на волята:
Коментари Харесай

Илиан е първият номиниран за изгонване в „Игри на волята: България“

Вече станахме очевидци на първия бойкот в „ Игри на волята: България “ . Преди провеждането на борбата за номинации Александър и Радостина от племето на Траки се схванаха да изгубят борбата, с цел да предлагат Илиан, който считат за главен провинен за разцеплението в тима им. И по този начин Траки останаха последни и номинираха  Илиан.

Битката през вчерашния ден беше разграничена на шест самостоятелни конфликта. Във всеки от тях участваше по един състезател от племе. Войните трябваше да се катерят по въже, за вкарват топки в панер, да държат тежести над главите си, да нанизват кръгове, да балансират личната си тежест и най-после да балансират. Най-добре се показаха Прабългари, втори Славяни, а последни Траки, които занапред ще схващат, че в действителност е имало бойкот и някои от играчите не са дали всичко от себе си.

На номинациите стана очевидно, че племето на Траки е безусловно разграничено и няма вяра в миналото отново да бъде единно . Александър, Ана-Мария, Радостина и Добрин предложиха Илиан , като не бяха откровени пред Александра Сърчаджиева за доводите си. Пред водещата те се пробваха да показват Илиан като мощен състезател и подобен, какъвто ще се оправи с борбата, а истината е, че те нямат предпочитание той да се оправи в петък и се надяват да загуби. Дали ще ги зарадва или Илиан ще завоюва елиминационната борба, ще разберем в края на седмицата.
 NOVA
Добрин за следващ път предизвика спор в племето на Траки. За него присъединяване в предаването е задача и задачата му е да отбрани пред всеки теорията си, че популацията на рибата е застрашена и напълно скоро няма да има рибни ресурси. Тезата му ядоса Илиан, Атанас и близначките, които намират държанието му лицемерно, тъй като макар диалозите и поръчката, че е веган, той не е спрял да яде риба и месо.-->

До къде ще стигнат драмите при Траки и ще успее ли Добрин да отбрани тезата си, ще стане ясно в идващите епизоди.
 NOVA
Тази вечер е втората номинационна борба за седмицата . В нея ще се изправят Прабългари и Славяни . В племето на Прабългари също се приготвя прелом, а в племето на Славяни, дамите ще се схванат кой да предлагат в случай че изгубят. Дали тактиките ще се окажат правилини, кой ще завоюва, кой ще загуби и кой ще е вторият номиниран, който ще се бори за оставане в шоуто - ще стане ясно от 21.00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР