Вече сме запознати, че колегите от „Мармалад“ Радост Драганова и

...
Вече сме запознати, че колегите от „Мармалад“ Радост Драганова и
Коментари Харесай

Радост Драганова след кошмара в Камбоджа

Вече сме осведомени, че сътрудниците от „ Мармалад “ Радост Драганова и Иво Аръков са дружно на отмора в Камбоджа, те най-накрая се демонстрираха по какъв начин пият кафе. Водещата претърпя призрачен сън още с идването си в страната, откакто бе отведена в коронавирус изолатор дружно с щерка си поради неразбираем тест за коронавирус. Двете изкараха няколко дни в мръсното и неуютно място, преди благодарение на дипломати от няколко страни да го изоставен и през днешния ден Драганова наподобява по-спокойна.

Няма по какъв начин обаче да не отбележим, че усмивката ѝ е малко принудително, още повече че заведението където пият кафе, не отговоря на високите ѝ условия. Напитката е еспресо, обстановката-типична за всяка азиатска държава-пластмасови столове измежду мръсотията и прахоляка на улицата. Иво и Радост са в компанията на свои другари, също българи, само че те не демонстрират най-близките си-гаджето на Аръков и дъщерята на Драганова.



Камбоджа, Виетнам и още няколко азиатски страни притеглят нашенците от ден на ден, като екскурзия до сходна дестинация коства към три бона и половина, откри Hotnews.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР