Вече сме във втория есенен месец. Късмет и щастие през

...
Вече сме във втория есенен месец. Късмет и щастие през
Коментари Харесай

ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ през новата седмица 3-9 октомври за пет зодии

Вече сме във втория есенен месец. Късмет и благополучие през новата седмица 3-9 октомври чака 5 зодии. Всеки представител на астрологичния кръг има свои моменти на благополучие и шанс през новата седмица 3-9 октомври.

 

Ето кои зодии ще имат благополучие и шанс през новата седмица 3-9 октомври

 

Телец

Щастие и шанс през новата седмица 3-9 октомври чака представителите на тази зодия. Телците са най-ефективни в понеделник и петък. Освен това в дните които ще имат благополучие и шанс представителите на този знак се усещат по-уверени, демонстрират успокоение и улегналост.
Но във вторник Телецът наподобява, че ще бъдат комплицирани. Неудържимата сила прелива, само че може да докара до по-опустошителни последствия. Раздразнителността се усилва толкоз доста, че е по-добре да прекарате деня сами и да се отпуснете. Въпреки това през цялата нова седмица 3-9 октомври ще се чувствате същински щастливци и късметлии.

Рак

През новата седмица 3-9 октомври Раците се усещат надарени и способни на всичко в понеделник и четвъртък. В наши дни нищо не убягва от полезрението им, всеки проблем се взема решение незабавно, тъй като имат шанс през новата седмица 3-9 октомври.
Във вторник и събота Раците ще желаят да се посветят на фамилията и обичания човек. Ще се чуствате същински щастливци и късметлии през цялата седмица.

Дева

Голямо благополучие и шанс и за представителите на тази зодия. Сряда се счита за благополучен ден за Девата. В този ден представителите на знака ще показват невиждана досетливост, ще съумеят да си правят работата и да оказват помощ на другите. Вечер ще се прибират у дома с прелестно възприятие за достижение. Ще имате голям шанс през новата седмица 3-9 октомври и ще преливане от благополучие. Всички към вас ще го виждат.

Скорпион

Щастие и шанс през новата седмица 3-9 октомври и за Вас Скорпиони.
Вторник се счита за най-хубавият и изпълнен с благополучие ден. В професионален проект през новата седмица 3-9 октомври ще бъде в най-хубавата си форма, само че агресивността и импулсивността, присъщи на знака, могат да прераснат в огромни кавги.
Не са най-хубави за работа, само че отлични за творчество или отмора са понеделник и петък. Едно е несъмнено, че ще имате шанс през новата седмица 3-9 октомври и си коства да отделите време за ваше наслаждение.

Водолей

Астролозите считат сряда и събота за щастливи дни за Водолеите. Тези дни представителите на астрологичния знак са извънредно деликатни, нито една дреболия не им убягва. Ще имате благополучие и шанс през новата седмица 3-9 октомври.
Време за ползотворна работа, прелестно другарство и положително отношение. Астролозите поучават в неделя Водолеите да не работят. Щастието ще ги е превзело и по-добре да отделят време на обичания си човек. Така, че бъдете сигурни, ще имате и шанс през новата седмица 3-9 октомври.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР