Вече сме в разгара на онова време от годината, в

...
Вече сме в разгара на онова време от годината, в
Коментари Харесай

6 идеи за бюджетни коледни подаръци от български производители

Вече сме в разгара на това време от годината, в което купуваме дарове за всички - за майки, деца, бащи, баби, дядовци, други родственици, другари и т.н и така нататък С всяка последваща Коледа концепциите ни лека-полека се изчерпват и става все по-трудно да се спрем на нещо.

Ако към този момент сме обиколили коледните базари и не сме си избрали нищо или пък сме избрали, само че не ни е по джоба, предлагаме шест идеи за бюджетни коледни дарове и то от български производители.

Още по-хубавото е, че предложенията ни стават и за пазаруване в последния миг. Така че, в случай че към момента не сме се снабдили с всички дарове, които сме наумили, може да разгледаме тези оферти. Изпробвали сме множеството от тях и сме очаровани.
 Коледа в коледни базари - ето 7, които да посетим в София преди празниците
7 коледни базара в София, които да посетим

И замириса на Коледа

Сапуни " Сапунта Мара "

" Вий сте чисти, ний сме елементарни! ", гласи остроумното и занимателно мото на " Сапунта Мара ", които без да преувеличаваме можем да определим като сапуните с най-хубавото възприятие за комизъм на нашия пазар. От основаването си през 2021 година до този миг, " Сапунта Мара " има едно обръщение - че не би трябвало да се взимаме прекомерно насериозно. Сапуните несъмнено забавляват, само че дружно с това изпълняват и задача - по едно засадено дръвче за всеки 12 продадени сапуна.

Освен с закачлив темперамент, сапуните могат да се похвалят и със страхотни качества. Те са напълно натурални и ръчно направени от най-висококачествени артикули. Сапуните се продават в четири категории - " Звезден провал ", " (Неу)Местна почва ", " Рандъм сган " и " Изпразници "  на цена от 12 лева за брой в на марката.

" Вий сте чисти, ний сме елементарни! " - сапуните, които разсмиват цяла България

Борислав Колибаров за " Сапунта Мара " и за основаването на ексцентричен подарък с кофти темперамент

Детски пантофи " Ненито "

Станислава от Варна създава пантофки " Ненито " през 2009 г. Произведени от 100% естествена кожа, пантофките са композиция на лицева кожа - горната част и велур - ходилото. Именно изработката им от този материал обуславя удобството им за детското краче - а точно мекост. Естествената кожа заема формата на крайници незабавно след нейното обуване и това е доста значимо, така като няма ръбове, които да убиват, и наподобяват вървене с изцяло боси крайници.

В чистия си тип, естествената кожа обезпечава непрекъсната циркулация на въздух на крайници, ето за какво крачетата не се изпотяват. Пантофите не се пързалят и бързо се трансформират в обичан аксесоар на децата, най-много поради цветната картинка. 

Имаме възможност да изберем цвета на кожата, както и каква апликация да имат пантофите, като направата нормално отнема 2-3 дни. Цената на един чифт е към 35 лева Можем да разгледаме богатото многообразие модели  и да поръчаме онлайн, както и да си вземем на място в някои от физическите магазини, които оферират пантофките.
анкета
Купихте ли към този момент коледните дарове?
Да, даже са към този момент опаковани. Не още, както постоянно очаквам последния миг. Че за какво да закупувам? Сам/а ги създавам. Тази година ще съм Чичо Скрудж.
Да, даже са към този момент опаковани.

Не още, както постоянно очаквам последния миг.

Че за какво да закупувам? Сам/а ги създавам.

Тази година ще съм Чичо Скрудж.

Натурална козметика от Wooden Spoon

Wooden Spoon е българска марка за био козметика, въодушевена от концепцията да предложи допустимо най-чистата и същинска естествена козметична грижа за бебета, деца и възрастни.

Wooden Spoon съчетава сурови и необработени био сертифицирани масла с скъпи билкови екстракти, които освен трансформират цялостното чувство на тялото и лицето, само че и дейно оказват помощ за поддържането на здрава, млада и неустоимо нежна кожа. Всички артикули са създадени по щадяща технология за оптимално опазване на естествените качества на суровините.

Специално за празниците са Wooden Spoon приготвили техния коледен сет Christmas Time, основан с грижа за кожата, която студеното време изправя пред разнообразни провокации като изсушаване, напукване и изпръхване. Сетът се състои от душ гел, масло за тяло и еликсир за устни. Цената му е 49.95 лева . и може да бъде закупен от на марката.
 So Simple, Nadya's Knit, Котаракът Бойда, Artikos, NaturaBG - пет хрумвания за бюджетни коледни дарове от български производители
5 хрумвания за бюджетни коледни дарове от български производители

Хем на ниска цена, хем родно, хем потребно

Ръчно рисувана чаша от Craftnatik-Art

Александрина е студентка първи курс. Художник е и рисува ръчно върху чаши. И защото всички към този момент се готвим за настъпващите зимни празници, тя ни показва една дребна Коледна сбирка.

Чашите се рисуват с доста труд и обич. " Те се основават с цел да радват вас и вашите близки ", написа Александрина. А с цел да ни носят благополучие години наред, належащо e да се съблюдава единствено едно само изискване.

Не бива да ги слагаме в миялните машини, защото има огромна възможност да се повреди лака, с който е предпазена рисунката, а надлежно се поврежда и самото изображение. Чашите се мият единствено и само ръчно, с топла вода и мек препарат. Цената на една чаша е 34 лева и можем да си я поръчаме от тази страница.

Карти " Зообука "

Зообука е комплект от 30 броя карти с българската писменост.Те са основани по изобретателен метод, който забавлява и развива детското въображение. Всяка карта съставлява буква-животно, а на гърба ѝ са изписани съответните букви - дребна и огромна.

Картите разрешават измислянето на занимателни игри, изписването на къси думи, срещат децата с другите животни и техните най-характерни белези. Карти Зообука са направени от висококачествени материали, които разрешават лесната поддръжка и опазване на здравината даже и в ръцете на най-малките консуматори. Личен наш любимец за мини разновидността на картите, който коства единствено 16 лева и може да бъде закупен от

Сосове от ферма за люти чушки Hot Farm

Имаме не един родственик, който обожава лютото, по тази причина се замислихме, че няколко продукта от семейната ферма за люти чушки Hot Farm в село Страшимирово, същински ще ги зарадват. Hot Farm произвеждат продукти, основани от пресни люти чушки по специфична технология, щадяща стомаха, която отстранява всички семена и ципи.

Сосовете са единствено от люти чушки, без други примеси на зеленчуци и плодове, защото от фермата имат вяра във усета, аромата и лютивината на всеки обособен вид, който отглеждат. Продуктът, с който най-вече се гордеят, е хранителната добавка от чушка кайен, която създават през 2022 г. и която се счита за най-полезната чушка в света.
 Люто, по-люто, най-люто - Славена Родинова от плантация за люти чушки Hot Farm
Люто, по-люто, най-люто - Славена Родинова от Hot Farm

Младият бизнесмен за лютите чушки, за фамилния бизнес и с какво се отличават продуктите на лютата им плантация

Hot Farm са създадели и на най-лютата българска чушка " Български дух ". След последните ни любимци, които опитахме, е  Лют трюфел сос , който събира в бутилка точно най-лютата българска чушка и черните диаманти на българската земя - трюфелите. Цената му е 23.99 лева и може да бъде закупен от на Hot Farm.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР