Вече сме решили да капитулираме пред македонистите в Скопие. И

...
Вече сме решили да капитулираме пред македонистите в Скопие. И
Коментари Харесай

Велизар Енчев: Политици без визия са решили да капитулираме пред македонистите в Скопие

„ Вече сме решили да капитулираме пред македонистите в Скопие. И ръководещите ще одобрят започването на договаряния за участие на Северна Македония в Европейския съюз “. Това съобщи журналистът Велизар Енчев.
Според него „ по подигравка на ориста вносител и генератор на всички контракти със Северна Македония е Красимир Каракачанов, а не Външно министерство или министър Екатерина Захариева “, посочи той пред БНР.

„ Кой води външната политика на България – Външно или една партийна централа “, попита Енчев и уточни каква е иронията в тази ситуация: „ Иронията и огромната неточност са, че на господин Каракачанов като водач на Вътрешна македонска революционна организация е отредена печалната роля от Бойко Борисов и от външни фактори да съобщи българските национални ползи, защото на него най-вече му отива като водач на Вътрешна македонска революционна организация “.

По думите на журналиста би трябвало да се приказва за „ един неблагоприятен контракт, подписан от политици без визия за бъдещето и които в името на евроатлантическото партньорство ще жертват националните ползи “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР