Вече са известни финалистите в шестнадесетото издание на престижния конкурс

...
Вече са известни финалистите в шестнадесетото издание на престижния конкурс
Коментари Харесай

Кои са финалистите на наградите Effie България за 2023 година

Вече са известни финалистите в шестнадесетото издание на влиятелния конкурс Effie България, който отличава успеваемостта на маркетинговите връзки. Претенденти за оценката Effie са акции и информационни интензивности, които са потвърдили оптималната успеваемост по измерими критерии, осъществени в интервала 1 януари 2022 – 31 август 2023 година.

Изтъкнати експерти с богат опит от разнообразни области на бизнеса оценяваха най-ефективните маркетингови връзки в състезанието и дефинираха най-съвършено изпълнените акции, които доближиха до финалния кръг:

Списъкът с финалистите в Effie България 2023 е оповестен Там са акции като,,Ретрото постоянно ще е на мода " от Загорка;,,#followmyself " на Fashion Days;,,Бизнес великани " на Vivacom;,,Заедно против рака на дебелото черво " на Фондация „ Лъчезар Цоцорков “,,,Hide The Pain Harold става програмист " на Банка ДСК и още.

Победителите в състезанието ще станат известни по време на публична гала на 28 ноември 2023 година. Билети за събитието могат да бъдат закупени през.

,,Наградите Effie са световен конгрес с задача да водят, въодушевяват и награждават маркетинговата успеваемост и експертите зад най-ефективните практики. Наградите са отворени за всички организации, рекламодатели и търговски марки, които желаят да бъдат приети за най-ефективните си маркетингови старания, които са се отличили и са постигнали действителни, измерими резултати. Конкурсът обгръща всички информационни канали на българския пазар и цели да отличи най-изтъкнатите достижения и сполучливи информационни акции и маркетингови практики. "
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР