Вече са две подадени оставки от заместник-главните прокурори на освобдения

...
Вече са две подадени оставки от заместник-главните прокурори на освобдения
Коментари Харесай

Втори зам.-голавен прокурор на Гешев поиска даде оставката си

Вече са две подадени оставки от заместник-главните прокурори на освобдения Иван Гешев. След като Пламена Цветанова бе първата, която подаде поръчка за освобождението си, това направи и Красимира Филипова. 
Прочетете още
Филипова е поискала да бъде преназначена като редови прокурор във ВКП, сподели информация на NOVA във Висш съдебен съвет.

„ Смятам, че когато е прекратено доверието към един началник, въпрос на персонален и честен акт е и тези, които са част от неговия екип надлежно да преустановят тази активност и да дадат опция на идващите да изберат собствен екип ”, съобщи Филипова.

Запитана дали се е засегнала от думите на Сарафов, че заместниците на основния прокурор не са били просто заместници, а са правили и други неща, тя сподели: „ Не съм ги чула тези думи и не мога да ги разясня. Моето решение беше взето по-рано. Не мога да знам кои думи имате поради, в този момент няма какво да се жегвам, каквото и да е споделил сътрудника. Всеки има право мнение, всичко е въпрос на данни, доказателства и така нататък ”, сподели Филипова.

Екип на NOVA се опита през днешния ден да се свърже и с Даниела Машева и Десислава Пиронева, само че към този миг не съумя.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР