Вече познавате и обичате Уди, Баз Светлинна година и останалите

...
Вече познавате и обичате Уди, Баз Светлинна година и останалите
Коментари Харесай

Запознайте се с новите герои от "Играта на играчките: Пътешествието" (СНИМКИ/ВИДЕО)

Вече познавате и обичате Уди, Баз Светлинна година и останалите играчки от стаята на Анди и дребната Бони.

А подготвени ли сте да срещнете и с новите колоритни герои в „ Играта на играчките: Пътешествието “, които самоуверено и безапелационно ще се настаняват в сърцата ви?

Уди постоянно е бил сигурен в своето място на този свят и в това, че негов приоритет е да се грижи за детето, на което принадлежи, без значение дали това е Анди или Бони.

Един ден Бони донася нова играчка в стаята си – направеният от нея Виличко, който дефинира себе си като „ отпадък “, а не като играчка. Уди се нагърбва с виновната задача да му покаже за какво би трябвало да одобри това, че е играчка.

Когато Бони взима цялата тайфа на фамилната екскурзия, Уди ненадейно се отклонява, което му носи среща с от дълго време изгубената му другарка – пастирката Бо Пийп.

След годините, в които се е грижила сама за себе си, приключенският дух на Бо и животът, прекаран на пътя, към този момент не дават отговор на деликатната ѝ порцеланова обшивка.

Уди и Бо схващат, че вижданията им във връзка с живота като играчка са тотално разнообразни, само че скоро откриват, че това е последната им грижа.

„ Играта на играчките: Пътешествието “ на Дисни и Пиксар идва в кината на 28 юни 2019 година.

Феноменът „ Играта на играчките “ - върхове, награди и милиони долари

„ Играта на играчките “, чиято премиера е на 22 ноември 1995 година, е първият пълнометражен филм основан напълно с компютърна анимация. Той е най-касовият филм за годината с три номинации за Оскар и две за Златен глобус.

„ Играта на играчките 2 “ от 1999 година е първият филм напълно основан, мастериран и прожектиран цифрово. Също по този начин е първото продължение на анимация, което донася повече доходи от своя предходник, усъвършенства върхове за максимален дебютен уикенд в Съединени американски щати, Англия и Япония, ставайки най-успешният анимационен филм за годината.

Печели Златен глобус за най-хубав филм в категорията комедия или мюзикъл и Грами за най-хубава ария написана особено за филм, телевизия или друга образна медия („ When She Loved Me “ на Ранди Нюман).

През 2010 година „ Играта на играчките 3 “ завоюва Оскар за най-хубав анимационен филм и най-хубава ария („ We Belong Together “ на Ранди Нюман). Лентата също по този начин завоюва Златен глобус и БАФТА за най-хубав анимационен филм. Това вторият най-касов филм на Пиксар след „ Феноменалните 2 “.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР