Вече повече от седем часа бившият нападател на Тотнъм и

...
Вече повече от седем часа бившият нападател на Тотнъм и
Коментари Харесай

Бербатов разписва книги повече от 7 часа

Вече повече от седем часа някогашният нападател на " Тотнъм " и " Манчестър Юнайтед " Димитър Бербатов разписва книги в столичен мол. Днес футболистът показа автобиографията си " По моя метод ", а стотици се подредиха на опашка за подпис от голмайстор номер 1 в историята на националния ни тим.

Повече от 300 души участваха на формалната презентация на книгата.
Димитър Бербатов: Книгите ни със Стоичков ще са урок за поколенията "Това е моят метод за триумф ", съобщи българският футболист при представянето на автобиографията си
" Книгата се споделя " По моя метод ", тъй като в нея пиша за това по какъв начин аз съм съумял, само че има и доста други способи човек да успее. Надявам се доста младежи да се припознаят и да научат нещо за себе си от книгата. Писах я към две години, само че не чаках да е толкоз мъчно. Все отново съм удовлетворен от крайния резултат. Тя съдържа всички сложни моменти, победи и загуби, само че не желаех да е отегчителна, а да може всеки да я разбере ", сподели Бербатов пред медиите.

Относно кариерата си, той отговори: " Ако реша да спра с футбола, всички ще схванат, че съм спрял. Предполагам, че множеството хора към този момент са ме отписали, което е обикновено. И това е тъй като не съм играл от много време. То и се афишира към този момент по обществени мрежи, светът се трансформира, тъй че всички ще узнаят, когато стане ", добави нападателят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР