Вече почти година COVID-19 променя голяма част от ежедневието. За

...
Вече почти година COVID-19 променя голяма част от ежедневието. За
Коментари Харесай

Работата в екип от вкъщи или в движение става по-лесно и удобно с Microsoft Teams от А1

Вече съвсем година COVID-19 трансформира огромна част от всекидневието. За хората, които работят от у дома, едно от преимуществата на home office e спестяването на време и успеваемостта в работния развой. Дигиталните решения за отдалечена работа играят значима роля - пестим време за пътешестване и даже разноски за командировки, като резервираме равнището на успеваемост, защото събеседникът е на екрана против нас. Затова огромна част от фирмите в България разчитат на платформи като Microsoft Teams, каквато A1 предлага в своята онлайн, като част от Microsoft 365.

Как да устроим своя home office с Microsoft 365 от A1

А1 предлага разнообразни пакети, които включват общоприетите офис стратегии. Сред тях са Outlook, Word, Excel. За хората, които имат нужда да презентират, една от най-често употребяваните стратегии е PowerPoint. Пакетите, които А1 предлага през цифровата си платформа, включват също и услуги като Teams, SharePoint Online (споделен портал за документи), Exchange Online (бизнес имейл с 50 GB величина на пощенската кутия).

Ключовата разлика сред Microsoft 365 и други софтуерни пакети на американския ИТ колос е, че цялата информация е в облака и може елементарно да бъде достъпвана с потребителско име и ключова дума от разнообразни устройства. Така чиновниците могат да бъдат ефикасни на всички места - да конфигурират своя пакет на таблет, смарт телефон, портативен или настолен компютър. Това е голямо преимущество за хората, които работят в придвижване, или, както в тази ситуация, в последните месеци все по-често - от вкъщи.

Новата зала за бизнес срещи - Microsoft Teams

Екипната работа е витално значима за успеваемостта и триумфа на фирмите. Затова за доста от компаниите MS Teams дава опция и подкрепя съдействието сред чиновниците, работещи по общи планове. С тази платформа за съдействие те употребяват освен видеоконферентна връзка, чат, гласови и видеоразговори. С нея членовете на екипа работят по еднакъв документ, споделят общи файлове, възнамеряват и задават периоди за осъществяване на дилемите. Така можем да споделим в електронна среда PowerPoint презентация, да изнесем отчет, да проведем изследване или образование, както и да използваме " бяла дъска " - не по-зле, в сравнение с при физическа среща. Съществено преимущество и облекчение е, че може няколко индивида по едно и също време да обработват документи, като да вземем за пример Excel таблици или текстове в Word.

Какво тъкмо спестяваме посредством Microsoft Teams

На първо място - много време и старания за сливане на измененията на всеки от участниците в общия заключителен вид на текстове, таблици, презентации. Не е за занемаряване също, че в една онлайн среща могат да участват до 250 индивида по едно и също време. Това несъмнено е преимущество пред потреблението на време, средства и старания за пътешестване до различен град или страна единствено поради среща. Всичко това към този момент е допустимо с помощта на технологиите.

Според изследване на Microsoft още от 2019 година (Microsoft; Forrester study: The Total Economic Impact ™ OF Microsoft Teams, 2019.) онлайн срещите ни икономисват по към 4 часа на седмица. За 3 години понижават и командировките с към 150 нощувки, прекарани отвън дома по работа. Със 17.7% по-бързо взимаме решения, а спестяваме близо 21,5 милиона $ в международен мащаб.

Microsoft 365 от А1 дава и други преимущества за потребителите

Microsoft 365 от А1 се предлага с месечен абонамент за бизнеса. С тях мениджърите и чиновниците на компаниите имат достъп до принадлежности като е-поща, пространство за предпазване и шерване на файлове, както и до платформа за видеоконференции, без значение къде се намират. Важно конкретизиране е, че с Microsoft 365 те употребяват постоянно най-актуалната версия на приложенията. Поръчката на другите пакети, съобразени с потребностите на бизнеса, става елементарно единствено в три стъпки на. Избирате подобаващ проект и период на абонамента, добавяте нужния брой лицензи и регистрирате профил, с цел да имате опция след това да управлявате всички закупени от А1 лицензи от едно място и когато и да е. В рамките на няколко минути лицензите към този момент са дейни.

Професионални услуги за прекосяване в облака

За фирмите, които се нуждаят от подпомагане, А1 предлага и професионални услуги по прекачване на данните, опазване на потребителските имена и пощенските кутии и други документи от обичайния към облачния вид на работа с Microsoft 365, които могат да бъдат декларирани при потребност и се извършват на планов принцип, след координиране на всички особености и условия на бизнес организацията. Броят на пакетите може елементарно и бързо да се усили, в случай че числеността на личния състав нарасне. Те могат да бъдат закупени от акаунт управител на А1 България, в случай че сте бизнес клиент на телекома, или пък непосредствено към деен номер от А1 или с банкова карта от онлайн.

е пряк CSP (Cloud Solution Provider) сътрудник, оторизиран от Microsoft, с равнище на пълномощия Gold. Компанията разполага с нужния опит и екипи от експерти, които улесняват бизнес клиентите при въвеждане на услугата в употреба.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР