Вече от няколко месеца "Вечерното шоу на Слави Трифонов" не

...
Вече от няколко месеца "Вечерното шоу на Слави Трифонов" не
Коментари Харесай

Слави Трифонов с жестока гавра с Петков и Василев в шоуто си ВИДЕО

Вече от няколко месеца "Вечерното шоу на Слави Трифонов " не се води от гологлавия водач на "Има подобен народ ", а от неговия основен сценарист Иво Сиромахов.

Това, което е в сърцето на шоуто, са актьорските осъществявания в другите скечове, най-много в осъществяванията на Краси Радков и Мариан Бачев

Най-нормалното нещо на света бе и с Кирил Петков и Асен Василев да се подиграят. В роля влезе Мариан Бачев. Скечът бе къс. Общо взето в него се пародира основно харвардската нотка при Кирил Петков, както и за новаторската му концепция за пробиотик в кокиче. Осмива се и абсурдът към Асен Василев, за който се твърдеше, че е откраднал интелектуална благосъстоятелност.

"Добър вечер. Много се веселя да съм в това положително студио. Много ми припомня на Харвард по някакъв метод. Тук е безшумно като в харвардска библиотека. Tук е цялостно с професори, които също са доста положителни. Самият проф. Евгени Йотов ме закара да канадското посолство ", стартира с пародията си Бачев.

"С Асен Василев се познаваме от Харвард, тамошната детска градина "Кокиче ". Тя е кръстена на български пробиотик, който аз изобретих още на 4-годишна възраст. Между другото - Асен е от децата индиго, това би трябвало да се знае. Защото в детската градина прекопира и гепи рисунката на едно детенце и в този момент тя стана лого на нашата партия - светличко, има слънчице. "

"Като бяхме с Асен в казармата в Харвард, тъй като ние от дребни сме там, една вечер той открадна кода за тоалетната. И аз му споделих: "Асене, глей ся, кажи ми кода за кенефа, че съм на напън. " Той обаче не ми го сподели и по този начин измислих първото си откритие - пробиотик от кокичета за скоростно запичане на стомаха ".

"Моята огромна горделивост е, че стопирах източването на ББР и сложих предел от 5 милиона за всички заеми. Веднъж пристигна Евгени Димитров-Маестрото да кандидатства за заем. Казах му, че тази банка е за дребен и междинен бизнес, не за микробизнес. "

"Казах на Асен, че социологическите изследвания ни дават второ място на изборите. Той ми сподели, че е изплагиатствал кода за пресмятане на изборните резултати в Северна Корея и към този момент сме първи. Викам си "Глей, какъв е хитрец този ".

"Притесних, че може Асен Василев да основе партия с Петър Илиев "Продължаваме плагиатстването ", приключва своето осъществяване Мариан Бачев.

Вижте къс фрагмент от "гостуването " на Кирил Петков в шоуто .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР