Вече от няколко месеца слушаме за PlayStation 5, колко по-бърза

...
Вече от няколко месеца слушаме за PlayStation 5, колко по-бърза
Коментари Харесай

Джойстикът на PlayStation 5 променя играта

Вече от няколко месеца слушаме за PlayStation 5 , какъв брой по-бърза ще бъде новата подпора, каква ще е цената ѝ и несъмнено, какво ново ще предложи джойстикът.
 PlayStation 5 и по-евтина ли ще бъде новата подпора
PlayStation 5 може да бъде по-евтин от предстоящото

Лъч вяра

Вчера, 7 април, от Sony взеха решение най-сетне да издигнат завесата и да покажат публично джойстика. И новите неща личат още на пръв взор. Джойстикът има ново име - DualSense , другите цветове и нов дизайн.

От компанията настояват, че през 2013 година, когато беше пуснат PlayStation 4 и паралелно с него DualShock 4, са получили противоположна връзка от геймъри, че джойстикът е бил най-хубавият досега.

Това е стимулирало Sony да надгради даже повече и задачата на новия DualSense е да ни " махне главите " (най-грубо казано).
 Снимка 474880

Ето за какво удостоверяват нещо, което към този момент ни беше известно. Новият джойстик ще разполага с адаптивна противоположна връзка . Така ще направи преживяването от игрите доста по-реално.

Така да вземем за пример ще има сензитивна разлика сред това да управляваме кола, която се движи по асфалт, и когато е в калта.

Спусъците L2 и R2 също ще бъдат адаптивни и ще усещаме противодействие при натискането им, когато се опитваме да стреляме с лък да вземем за пример.
 Sony Playstation 5 и какво знаем за биометричните датчици в джойстика
Голямата изненада на джойстика на PS5

Гейминг от ново потомство

Всички тези новости са изправили разработчиците пред огромно тестване, ето за какво са решили и да трансформират цялостния дизайн на джойстика. И по този начин са направени няколко промени в захвата.

От Sony са помислили и за по-дългия живот на батерията, както и за олекотяването на джойстика.
 Снимка 474879

Бутонът Share е отстранен от джойстика и е сменен от бутона Create . За момента информацията към него е нищожна, като знаем единствено, че посредством него ще сътворяваме и споделяме наличие.

DualSense ще разполага и с набор от микрофони, които са идеални за провеждането на бързи диалози без слушалки.
 Sony Playstation 5 и по какъв начин той ще е до 100 пъти по-бърз от Playstation 4
PS5 ще е 100 пъти по-бърз от PS4

Разликата ще е доста осезаема

Нямаме самообладание да пристигна декември, когато PlayStation 5 публично ще бъде пуснат в продажба. В идните месеци пък следва да разберем още детайлности към конзолата и джойстика.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР