Вече от доста време знаем, че Брад Пит готви филм

...
Вече от доста време знаем, че Брад Пит готви филм
Коментари Харесай

С какво Брад Пит е впечатлил пилотите от F1

Вече от много време знаем, че Брад Пит готви филм за F1 и всичко в него ще наподобява в действителност реалистично. За задачата артистът е част от съвсем всички надпревари от календара на F1 тази година и снима на истинските писти.
 Брад Пит и Инес де Рамон - по какъв начин връзката им стана още по-специална
Брад Пит и Инес де Рамон - още една огромна крачка напред

Връзката им става все по-специална

Разбира се, той не ръководи болид като Макс Верстапен и компания, само че подобен, който е в действителност доста непосредствен до тях. Заради стачката на артисти и сценаристи в Холивуд фотосите трябваше да бъдат прекратени за няколко месеца, само че в този момент те още веднъж са в деяние.

През миналия уикенд Пит бе в Лас Вегас, където имаше съревнование, с цел да се завърне към света на високите скорости. Там бе и Джери Брукхаймър, който разкри дали стачката ще се отрази на премиерната дата. Според продуцента, няма такава заплаха и би трябвало да чакаме кино лентата, който към момента няма заглавие, по кината през лятото на 2025 година
 Снимка 642814

Пред Entertainment Tonight Брукхаймър дава да се разбере, че Брад Пит не е използвал дубльор за снимането на сцените, в които кара болида с висока скорост. Актьорът прави всичко самичък и съгласно продуцента даже водачите от F1 са впечатлени от уменията му зад кормилото.
 Какво знаем за идния филм на Брад Пит за F1
Всичко, което знаем за идния филм на Брад Пит за F1

Ще би трябвало съществено да затегнем коланите

" Той е необикновен спортист, водачите са изумени какъв брой е добър ", споделя Джери Брукхаймър. Той добавя, че сюжетът на кино лентата няма да се концентрира единствено върху надпреварите, само че и върху драмата към тях и човешките истории. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР