Вече онлайн е първият епизод от новия уеб сериал Аз

...
Вече онлайн е първият епизод от новия уеб сериал Аз
Коментари Харесай

Инфлуенсърка, рапърка и влогърка: Кои са готините мацки в уеб сериала "Аз съм Изи"?

Вече онлайн е първият епизод от новия уеб сериал " Аз съм Изи " и би трябвало да признаем, че го гледаме освен тъй като ни припомня на едно време без ограничавания и карантина. Първият епизод приключи много обещаващо, само че пък се впечатлихме и от звездния каст, който взе участие в сериала.

В ролята на Изи влиза една от най-популярните български инфлуенсърки Симона :

Всъщност бяхме виждали Симона в доста " функции " - на влогър, на рапър, на модел. Трябва да признаем и че като актьор се оправя в действителност добре. В сериала влиза в ролята на 16-годишната Изи, която сходно на всички ни цени и харесва откровеното другарство, смеха и позитивните хора. Изи има необикновен гений - ужасно добра е в събирането на хора. 

Виж още: Топ 5 комедийни сериали от международна класа, с които времето в изолираност ще лети!

Самата Симона пък има над 118 хиляди почитатели в Youtube, над 79 хиляди в Instagram, а в TikTok те са над 96 хиляди.

Най-добрата другарка (или най-малко по този начин изглежда) на Изи в сериала е Криста , в чиято роля влиза Дара Екимова .

Виж още: Нов звезден турски сериал потегля у нас! Актьорите - все обичани лица от екранни класики

Дара е надарена певица с доста фенове и ангажиран калентар. В сериала влиза в ролята на Криста, която ненавижда лъжите, интригите и бягството от отговорност. Нещо ни подсказва, че може би точно с това ще се сблъска в сериала, само че да забележим.

В облика на Стиляна пък влиза певицата и инфлуенсър Гери Стаменова , която безусловно преди дни пусна ария, носеща настоящото име " Коронавирус ". 

Виж още: Български тийн звезди влизат в новия уеб сериал

Иначе в " Аз съм Изи " Стиляна занапред ще разпростира облика си, само че пък от визитката ѝ разбираме, че обича сигурността и комфорта. Стаменова от своя страна обича сякаш да се провокира. Какво ще кажете за този планк в домашни карантинни условия?

Все още не сме видели Мари Константин . Инфлуенсърката влиза в ролята на Радина и за нея като цяло не се знае доста. 

Въпреки че не наподобява доста усмихната на видеото нагоре за Мари Константин знаем, че има една от най-красивите усмивки в родния Instagram, а нейните над 58 хиляди почитатели сигурно не я следват единствено поради това.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР