Вече няма да е като преди“ – Русия е изправена

...
Вече няма да е като преди“ – Русия е изправена
Коментари Харесай

Пригожин: Вече няма да е като „преди“. Русия е пред най-големите си промени в историята

„ Вече няма да е като „ преди “ – Русия е изправена пред най-големите промени в историята “, написа ръководителят и създател на ЧВК „ Вагнер “ Евгений Пригожин в канала си в Телеграм.

„ Конфликтът в Украйна ще доближи съдбоносен стадий тази есен. “ добавя още той.

По думите на Пригожин: „ Повечето хора още веднъж ще изпаднат в суматоха и ще се окажат неподготвени за него, тъкмо както през 2022 година “

„ Най-важното в този момент е да не се хвърляте от страна на страна, да четете надеждни източници и да знаете авансово за основните обрати ", предизвести Пригожин. Ръководителят на ЧВК „ Вагнер “ посъветва читателите си да се доверят на прогнозите на икономиста Азат Валеев.

 

„ Той предвижда мобилизацията 2 месеца преди началото ѝ, а преди година викаше, че не би трябвало да купуваме долари на 130. Сега той изяснява без суматоха за какво не е нужно да се върви на никое място, какво да вършим с рублата, какви са опциите да печелим през днешния ден и по какъв начин да оцелеем в рецесията в Русия ", споделя още Пригожин в поста си.

Междувременно той сподели и новият герб на ЧВК „ Вагнер “, като на мястото на черепа, който заемаше централно място преди, в този момент стои звезда.

Пригожин цитира думите на командира на ЧВК „ Вагнер “ Дмитрий Уткин: „ Това не е краят, а единствено началото! Най-голямата работа в света, която ще бъде свършена напълно скоро! Добре пристигнали в пъкъла! “

 

Източник kritichno.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР