Вече можем да намерим козметика във всеки ценови клас. Но

...
Вече можем да намерим козметика във всеки ценови клас. Но
Коментари Харесай

Продуктите, за които си заслужава да похарчим повече

Вече можем да намерим козметика във всеки ценови клас. Но кои са продуктите, за които въпреки всичко си коства да вложим повече средства?

Лесно е да се загубим в света на козметиката измежду всички маркетингови слогани, препоръки и рекомендации. Ако следваме всички тях, най-после се оказва, че без значение какъв брой артикули притежаваме, те в никакъв случай не са задоволително, а сумата, която се постанова да отделим за тях, не е по никакъв начин дребна.

Това, което сигурно би трябвало да знаем обаче, е в кое е значимо да влагаме повече и в кои категории можем да си го спестим. Продуктите, при които в действителност си личи разликата, са тези, които ще дадат и най-хубави резултати.

Бяла козметика

Тя е основата, която поставяме на лицето си. Колкото и прекрасен да е гримът ни след това, в случай че преди този момент не сме се погрижили кожата ни да е здрава и поддържана, няма по какъв начин резултатът да е добър. Затова всички кремове, лечения, гелове, маски и останалите артикули от бялата козметика са положително място да стартираме да влагаме повече пари.

Къде можем да си спестим парите?

Има задоволително доста оферти за козметика, която предлага качество на налична цена. Някои съставки и в бюджетните марки, и в по-скъпите им разновидности могат да се похвалят с сходно равнище на качество, по тази причина в случай че знаем към кои елементи от листата със съставките да гледаме, ще си спестим пари.

Например хиалуроновата киселина – тя доста оказва помощ в битката със застаряването. Лесна е за намиране във всеки ценови клас и постоянно се появява като основна съставна част на продуктите.

4 бюти продукта, от които нямате потребност

Витамините и кофеинът , добавени в кремовете и серумите, са също по този начин лесни за намиране. Когато ги забележим на етикета на продуктите, можем да си позволим да изберем по-евтината опция.

Къде да влагаме? 

Органичните продукти  са нещо, с което желаеме да внимаваме. Истинските артикули от подобен клас са основани по чист метод, който е по-труден за реализиране. Трябва да бъде утвърден по специфични стандарти за качеството. Точно това и качва цената. Ако намерим доста на ниска цена вид, това е огромен червен байрак.

Антиоксидантите , които оказват помощ за хубостта на кожата, са значими и би трябвало да бъдат допустимо най-хубави.

 Продуктите, за които си заслужава да похарчим повече

Гримът

Тук за благополучие има доста положителни оферти на пазара, които са на положителни цени, без това да компрометира качеството. Дрогерийните марки стават все по-качествени и улесняват спестяването на пари.

Къде можем да спестим? 

Няма никакъв проблем да заложим на повече от по-евтините артикули. Дрогерийните марки за спирали, червила и сенки са доста налични разновидности, от които да стартираме. Лаковете за нокти пък изрично са нещо, за което не си коства да харчите повече от няколко лв., в случай че приказваме за гел лак.

Къде да отделим повече пари?

За декор дьо тена, основата за лице и коректорът би трябвало да платите малко повече. Това са артикули, които непосредствено попиват в кожата и директно й въздействат. Разбира се, тук също можем да намерим положителни разновидности от наличните марки, само че би трябвало да го вършим с нерешителност.

Бюджетните бюти артикули и тазгодишната Met Gala

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР