Вече излязоха куп шокиращи оферти за новогодишните празници. На офертите

...
Вече излязоха куп шокиращи оферти за новогодишните празници. На офертите
Коментари Харесай

Свободен пазар: 5000 лева за Нова година! Кво му плащаш

Вече излязоха куп шокиращи предложения за новогодишните празници. На офертите на хотели и заведения за хранене у нас могат да ни завидят и Париж, и Рим. Но, както споделят, пазарът дефинира, още повече, щом има кой да заплаща баснословни суми. За първокласен ваучър и ден два отмора, хотели дават предложения от по 5000 лв., споделиха възмутени нашенци. Това е и повода мнозина да избират да посрещнат Нова година в чужбина, тъй като, става известно, то може да излиза по-изгодно от тридневен престой в роден хотел. 

И тази година доста българи се прибраха по родните си места за празниците, само че друга част избират да изкарат почивката си в чужбина, защото е по-изгодно. 

" Цените в последно време съвсем се изравниха с чужбина, в случай че приказваме за положителните хотели тук. Специално за ски отмора – дали ще отидем в Австрия или в Боровец в 4-звезден хотел, цените са съвсем идентични ", каза една от избралите да пътува в чужбина българки пред Bulgaria ON AIR.

" В България цените са фрапиращи и сме привикнали като отидем в чужбина да споделяме какъв брой е на ниска цена ", показа друга дама.

Според Константин Занков от Института за разбори и оценки в туризма, няма нищо неприятно в по-скъпите предложения за Нова година в България, в случай че цената дава отговор на качеството. 

" Има и предложения от 5000 хиляди лв. за Нова година и няма неприятно. Търсенето дефинира предлагането. И това е цена, в случай че семейство вземе президентски апартамент в първокласен хотел. Представете си един в действителност първокласен хотел, който е цялостен още като е оповестил офертите си - той си има своите клиенти и предлага качествена услуга. Хубаво е, че имаме хотели, които могат да държат тези цени ", съобщи Занков.

Тази година се чака към 15% растеж на туристите, само че и високи провокации поради изчезналите туристи от Израел, Русия и Украйна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР