Вече имаме 154 000 продадени билета, счупихме рекорда си от

...
Вече имаме 154 000 продадени билета, счупихме рекорда си от
Коментари Харесай

Директорът на Мастърса в Париж: Имаме 154 000 продадени билета, счупихме рекорда си от 2019 г.

Вече имаме 154 000 продадени билета, счупихме върха си от 2019 година Това разгласи щастливият шеф на тенис шампионата в Париж и някогашен първенец Седрик Пиолин. Легендата на френския тенис размени на поста Ги Форже, който заемаше поста в продължение на 9 години.

Запитан за новото си амплоа, Пиолин сподели, че е доста горделив да бъде в новата си роля на шеф. Французинът, който за първи път е отпред на шампионат от подобен сан, акцентира, че отговорността събитието да протече допустимо най-гладко е доста огромна, само че и че има всички предпоставки това да се случи.

" Хубаво е, че ще има доста аудитория в залата. Вече имаме 154 000 продадени билета. Счупихме върха си за 2019 година, която е нашата еталонна година. Смятаме, че това е огромен триумф за тениса. Вълнуваме се доста, че шампионатът ще се случи и тази година в Париж ", съобщи някогашният френски тенисист, който доближава до номер 5 в света през 2008 година.

Той обърна внимание на участниците в тазгодишното издание, като акцентира, че постоянно ги има страховете до последно дали ще дойдат най-хубавите играчи в света.

" Всички нямаме самообладание да разберем ще успее ли Новак Джокович да завоюва седма купа тук или някой различен ще грабне купата ", показа Пиолин.

Турнирът бележи края на кариерата на френския играч Жил Симон.

" За него е привилегия да избере мястото и времето, в които да се поклони пред своята аудитория. Бихме желали да му отдадем респект, както би трябвало. Той е един от огромните френски първенци и заслужава специфична гала, като тази на Жо-Вилфред Цонга ", изясни Пиолин.

Запитан дали може да се приказва за едно залязващо френско потомство в тениса, Пиолин отговори, че това е по този начин.

" Ришар Гаске към този момент няма същия искра като преди няколко години. Искаме да забележим младите, само че това лишава време, с цел да се изградят и да доближат национално равнище. Надяваме се, че доста бързо ще имаме имена, които през днешния ден са непознати за необятната аудитория, само че които ще се трансфорат в международни звезди през идващите няколко години ", заключи някогашният първенец на Франция.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР