Вече има запазени дата и място за евентуален сблъсък между

...
Вече има запазени дата и място за евентуален сблъсък между
Коментари Харесай

Вече има дата и място за мач Пулев

Вече има непокътнати дата и място за възможен конфликт сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Това разкри промоутърът на Джошуа Еди Хърн, представен от Gong.bg
 
Все още първи вид пред англичанина е мач с Владимир Кличко, който има право на реванш. Колкото повече обаче от лагера на украинеца се бавят с решението, толкоз повече евентуален става въпрос с българина, който е наложителният кандидат на IBF.
 
Едно от изискванията на Кличко, разкрити от Хърн, е мачът да не се играе във Англия, където преимуществото на почитателите би имал Джошуа. Така украинецът е отказал реваншът да се организира още веднъж на " Уембли " или пък на " Принсипалити Стейдиъм " в Кардиф.


 
Хърн е резервирал " Принсипалити " за 28 октомври и ще резервира датата и мястото същите за възможния мач с Пулев.
 
Иначе любимец за дуел с Кличко наподобява Лас Вегас: " Вегас е любимец. В идващите две седмици ще стане ясно. Смятам, че Кличко ще го направи, в случай че е в чужбина, само че не мисля, че желае да се боксира в Кардиф. Той счита, че към този момент го е направил ", сподели Хърн.
 
" Той се наслаждения последния път и желае да бъде огромно събитие. Не имам вяра, че малко повече пари ще трансформират нещо. Може да бъде Вегас, може да бъде Нигерия. Но логистиката ще бъде доста по-лесна с Вегас. Ако не се бием с него, ще бъде с Пулев на 28 октомври в Кардиф ", добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР