Вече има информация, че доставката на новите изтребители F-16V ще

...
Вече има информация, че доставката на новите изтребители F-16V ще
Коментари Харесай

Президентът: Новите изтребители закъсняват, питайте Борисов какъв договор е подписал за тях

Вече има информация, че доставката на новите изтребители F-16V ще закъснее и то не с малко,

Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти, съобщи

„ Това е извънредно обезпокоително за нашите въоръжени сили. Поставя на тестване освен персоналния състав, само че и вкарва опасности България да загуби въздушния си суверенитет “, предизвести президентът.

В отговор на въпрос за какво ще закъснеят новите машини, които би трябвало да пазят българското небе, Радев отговори: "Можете да зададете въпроса към господин Борисов и неговото държавно управление - когато сключваха контракта, при какви условия и при какви клаузи сключваха този контракт ".

„ Най-голямата опасност за нашата национална сигурност е неглижирането на проблемите на нашите въоръжени сили “, акцентира президентът, който привиква КСНС по тематиката във вторник. Той чака от държавното управление „ ясни задължения, визии и поддръжка по какъв начин тъкмо ще развиваме нашите въоръжени сили “.

По думите му основаването на батальонна група за бързо реагиране с поддръжката на НАТО няма да реши проблемите на националната сигурност, само че е значим развой, който ще покаже, че можем да работим със съдружниците си. Радев беше безапелационен – най-голямата гаранция за сигурността на България е развиването на армията и съвместимостта с сътрудниците ни.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР