Вече има атаки срещу мюсюлмани в Индия заради конспиративни теории

...
Вече има атаки срещу мюсюлмани в Индия заради конспиративни теории
Коментари Харесай

В Индия почват да вярват в джихад с коронавирус

Вече има офанзиви против мюсюлмани в Индия поради тайни теории и подправени вести, че малцинството е отговорно за разпространяването на ковид, оповестява БГНЕС, базирайки се на The Guardian.
Медиите разказват нахлуване против млад мъж край Делхи, който бил пребит от група индийци. Докато го биели, те желали да им кажа " кой различен е забъркан в джихада с ковид ".
Обвиненията нямат никакво съображение, само че мюсюлманското малцинство в Индия постоянно е обект на сходни настроения от индуското болшинство.
Някои от магазините на мюсюлмани били бойкотирани, тъй като са благосъстоятелност на " ковид терористи ".
Подозренията бяха засилени от изказване на държавното управление, че религиозно събиране на ислямска мисионерска организация в Делхи през март, на което са участвали към 8000 души, е било център на разпространяването на болестта. Въпреки че учените, които са натоварени да изготвят тактиката за битка с COVID-19, споделиха, че данните не демонстрират сходно нещо, в обществото всеобщо циркулира версията, че събирането на мюсюлманите е причина за епидемията.
Учените обясниха, че броят на тестванията измежду индийското население е извънредно дребен. В същото време държавното управление заповядало да се тестват всички участници в религиозното събиране. Така се получило деформиране на данните, което сочи като източник на болестта мюсюлманската демонстрация.
Още: " Коронавирус: Съединени американски щати е образец за неприятно ръководство на рецесията, в Албания с модификации на полицейския час "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР