Вече е ясно, че целите на Путин се разпростират извън

...
Вече е ясно, че целите на Путин се разпростират извън
Коментари Харесай

Денков към Зеленски: Вече е ясно, че целите на Путин се разпростират извън Украйна

Вече е ясно, че задачите на Путин се разгръщат отвън Украйна. 

Това разгласи българският министър председател Николай Денков по време на взаимна конференция с украинския президент Володимир Зеленски.

" Повече от 700 дни сме очевидци на ужасите на войната с една цел - самостоятелна и свободна страна в сърцето на Европа. Свидетели сме на героизма на украинския народ, който се бори за свободата си. Затова българското държавно управление и парламентарното болшинство работят за обезпечаването на оптималната по опциите ни политическа, военна, филантропична и материална поддръжка за Украйна ", означи министър председателят, който тази заран посети Киев, с цел да изрази поддръжката на българското държавно управление за суверенитета на Украйна.

От своя страна Зеленски благодари на страната ни за поддръжката.

" Благодаря, че от самото начало на пълномащабната експанзия подкрепяте нашата страна. Много ценим, че България е с нас. Днес обсъдихме потребностите на бойците. Нашата обща обвързаност към правилото на добросъседството ще подкрепи икономическия напредък на двете страни. Обсъдихме съдействието в енергетиката и отбранителното произвеждане ", сподели още украинският водач.

Today, I met with Bulgarian Prime Minister Nikolai Denkov for, as always, fruitful and practical talks.

I appreciate Bulgaria`s support for our efforts to expand trade flows and restore normal shipping in the Black Sea and Danube regions. It is critical that we maintain normal…
— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa)  Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР