Вече е наистина трудно да хванем бройката на известните личности,

...
Вече е наистина трудно да хванем бройката на известните личности,
Коментари Харесай

И Дуейн Джонсън и семейството му с коронавирус

Вече е в действителност мъчно да хванем броя на известните персони, които през последната половин година оповестиха, че са били инфектирани с ковид.
 Юсеин Болт, коронавирусът и по какъв начин се болести на рождения си ден
Юсеин Болт - следващата жертва на ковид

Няма застраховани против вируса

Към този необхватен лист към този момент можем да причислим и Дуейн Джонсън . Скалата показа видео в обществените мрежи, в което в над 10 минути изяснява по какъв начин той, брачната половинка му Лорън и двете им дребни дъщери са дали позитивни проби.

Всичко се е развило преди към три седмици, като сега всички са здрави и съгласно Джонсън не могат да заразят други. Жасмин и Тиана Джиа са имали напълно леки признаци и за тях не е било рисково.

на Сеп 2, 2020 в 3:26 PDT

Дуейн Джонсън и Лорън Хашиян обаче са имали по-сериозни инциденти. Скалата не разяснява в какво тъкмо се показват те, само че твърди, че към този момент всички са добре.

Споделя и по какъв начин са се заразили. Въпреки че от месец март насам се стремят да са изолирани, са се заразили с CODIV-19 от техни близки другари, които са били заболели, само че не са имали никаква визия.
 Антонио Бандерас, Covid-19 и по какъв начин артистът пребори ковид
Какво претърпя Антонио Бандерас

Добри вести

Ето за какво артистът ни поучава да бъдем доста деликатни, когато се виждаме с други хора. Ако се постанова, да ги накараме да си създадат тест, преди да се срещнем с тях, тъй като тъкмо като в неговия случай могат да ни заразят, без даже да подозират.
 Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и годишнината от сватбата им
Как брачната половинка на Дуейн Джонсън го е изненадала след сватбата им

Истинска обич

Засилването на имунната система също е доста значимо съгласно него, както и носенето на маска. Съветът му е да направляваме това, което е по силите ни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР