Вече е известно, че официалният анонс на смартфоните Galaxy S9

...
Вече е известно, че официалният анонс на смартфоните Galaxy S9
Коментари Харесай

Първи снимки и видео на Samsung Galaxy S9+ с двойна камера

Вече е известно, че формалният анонс на смарт телефоните Galaxy S9 и S9+ ще се състои на събитието MWC 2018, оповестено за интервала от 27 февруари до 1 март в това число през идната 2018 година.
Днес известният уеб портал PhoneArena разгласява фотосите и къс видеоклип, показани от известния инсайдър @OnLeaks, който до момента не е забелязван да показва подправена информация. Външният тип на Samsung Galaxy S9+ е съвсем еднакъв с модела Galaxy S8+ с една основна разлика – двойната съществена камера на задния панел, под която е ситуиран скенерът за пръстови отпечатъци. Сензорите на камерата са ситуирани отвесно и се чака тя да предлага 2х оптично нарастване и поддръжката на резултата боке.



Според тази информация, дизайнът на новия телефон ще бъде същият, като на модела от 2017 година. Според събраните към сегашен ден данни, смарт телефонът Samsung Galaxy S9+ ще има безрамков 6,1-инчов AMOLED екран с резолюция 2960х1080 пиксела (Quad HD+) и закривен отляво и отдясно екран. Габаритните размери на корпуса са 157,7 x 73,8 x 8,5 милиметра, като на същото място, като при предходния модел са ситуирани и бутоните за ръководство на мобилното устройство и даже общоприетото 3,5-милиметрово аудио гнездо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР