Вече две или три седмици функционираме в ситуация на най-странното

...
Вече две или три седмици функционираме в ситуация на най-странното
Коментари Харесай

Радостин Василев: Борисов се чувства като Батман и ще загърби ролята на Зайко Байко

„ Вече две или три седмици действаме в обстановка на най-странното и комично държавно управление. Тази коалиция е на омертата и имунитетите. Борисов се усеща като Батман и ще загърби ролята на Зайко Байко “, съобщи в Народното събрание самостоятелният народен представител Радостин Василев.

„ Ще стартират жестоки кавги. Тази структура няма да продължи да съществува дълго. Бойко Борисов ще ги изключи от тока, както изключи Реформаторския блок и „ Обединени патриоти “, уточни още Радостин Василев.

Той даде образец с утвърдените през днешния ден процедурни правила за избор на шефове на Българската национална банка, Сметната палата и Националната здравноосигурителна каса, който стана при отсъствието на народни представители на ПП-ДБ, откъдето оповестиха, че няма да участват в пленарната зала. Според Василев, с излизането си от залата, по този начин действително са помогнали за избора на тези процедурни правила.

„ ПП-ДБ са изпаднали в цялостна безтегловност “, счита Радостин Василев.

„ Това е безапелационна патерица, това са национални предатели. Те се трансфораха в държанка на ГЕРБ. Забранената обич свършва трагично “, сподели още Радостин Василев, който се отдели от ПП-ДБ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР