“Вече четири нощи не мога да спя, но аз нямам

...
“Вече четири нощи не мога да спя, но аз нямам
Коментари Харесай

Таксиметровият шофьор за Викторио: Мислех, че возя самоубиец, а не убиец

“Вече четири нощи не мога да дремя, само че аз нямам виновност “, сподели той

Шокиращо ликвидиране на едногодишно бебе и майка му раздруса България. След трагедията вълна от обвинявания се насочиха към таксиметровия водач, който е можел да избави детето. 

“В момента ме изкарват отговорен за закононарушение, за което не усещам никаква виновност. Вината ми пристигна, след като  разбрах, че съм возил палач, а не преди този момент, когато мислех, че съм возил самоубиец . Нямаше по какъв начин да знам, че е умъртвил жена си. На мен ми сподели, че брачната половинка му е умъртвила другото им дете и желае да се самоубие. Затова не взех детето и не избягах. Опитах се да го разубедя “, описа водачът пред екип на " Събуди се ".

Той добави, че Викторио му е споделил: “Карай, с цел да живееш “. Той описа още, че специалността им е изпълнена със случаи, в които хората ги заплашват или бягат, без да си платят сметката. Затова не е заподозрял за нещастието. 

“Имаше едни три минути, в които с пистолета той искаше да ме уплаши. Видя, че аз останах очевидно спокоен. Започнахме да си приказваме другарски “, описа таксиметровият водач. 

Когато по радиото в колата съобщили за убийството на младата жена, Викторио споделил да го спре, защото не устоя да слуша сходни нещо.

“След като го оставих, се обадих на диспечърките, с цел да им оповестя, че съм закарал човек, който ме удари с револвер и ме заплашваше. Мислех, че всичко към този момент е свършило. После стопирах на една бензиностанция и там открих в действителност, че съм возил палач “, разясни мъжът.

Той показа, че когато е схванал, че Викторио и умъртвил детето, се е почувствал доста отговорен и му е прилошало.

“Съжалявам, че не съм взел детето, само че аз не знаех какъв е този човек. Никой не се слага на мое място. Нека хората преживеят това, което аз, и тогава да желаят наказателна отговорност “, добави водачът.  /Нова тв

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР