Вече бившият зам.-председател на Столичния общински съветник Борислав Иванов, който

...
Вече бившият зам.-председател на Столичния общински съветник Борислав Иванов, който
Коментари Харесай

Съветникът, опитал да свали украинското знаме от Столична община, обяви нови творчески планове

Вече някогашният зам.-председател на Столичния общински консултант Борислав Иванов, който се прочи с опита си да смъкна украинското знаме от Столична община, излезе с прочувствен пост във " Facebook ".

Той употребява известието, с цел да разгласи идващите си " креативен проекти " и загатна, че жена му е поискала да се раздели с него след разразилия се скандал.

Ето какво написа Борислав Иванов в обществените мрежи:

И никой не ме попита, какви са бъдещите ми креативен проекти! Разбрах по-трудния метод, че следите стъпките си. Планирам да дойда идната сряда в националното заседание и да следя Внимателно по какъв начин ще излъжете народа и в случай че го извършите ще ви желая оставката. Очаквам да се окаже, че има почтени хора и ще го създадат, както аз през днешния ден сутринта!
Очаквам и публично опрощение от всички, които се прецакаха за толкоз малко време и се опитваха да опетнят достойнството и достолепието, както на фамилията ми, включително и Костадин Костадинов. Г-н Костадинов, вие ме излъгахте и предадохте. Не правете това и с народа, тъй като аз ще ви посоча с пръст.
Желая, то и ще се случи всички, които ме обичат, ненавиждат или там желаят да вършат обич и ме познават що човек съм. Да заповядат на следващия ден вечер 20 часа на летище София, брачната половинка ми идва от Малта с полет от Турция. Заради вас желае да се разведе с мен и аз взех решение да поднеса в краката и сватбената си халка, револверите си и Знамето на Украйна. Трябва да и покажа какъв брой доста я обичам и, че поради всички вас Българи мога да я изгубя. Който желае да заповяда да ми помогне. След това ще ви оказа помощ на всички вас България да изгоним безконечната Лъжа от България и да станем на три морета. Ако не дойдете най-малко ми пожелайте Успех. Няма какво да изгубвам, на път съм да изгубя това, което най-вече оценявам. Преди 48 часа всички ме излъгаха, Преди 24 часа всички ме предадоха, най-малко в този момент бъдете почтени и ми помогнете. И на " всички " водачи и другари, които мислеха през вчерашния ден, че съм вманиачен и ми споделяха прави това, прави това желая да благодаря и да ви кажа, че единствено четирима индивида могат да ми споделят какво да върша - това са майка ми, жена ми и двете ми деца. Другите не ме интересуват. Сам съм, мога и ще го направя. Ще рестартирам страната с ваша помощ!

P.s. Имах достойнството преди минути да се срещна с Мария Цънцарова, която се оказа, че не яде хора, ами е една прелестна и интелигентна дама, на която си подарих персоналния си телефон отключен, очаквайте всичките ми контакти да ги потърсят от БТВ. Хубав и сполучлив ден на всички в тази страна!

Изключвам си телефона, няма да загивам, ще почивам. Ще го включа като видя жена си усмихната и щастлива!

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР