Вече бившият треньор на Динамо Загреб Зоран Мамич официално е

...
Вече бившият треньор на Динамо Загреб Зоран Мамич официално е
Коментари Харесай

Официално: Треньорът на "Динамо" Загреб е беглец от закона

Вече някогашният треньор на " Динамо " Загреб Зоран Мамич публично е дезертьор от закона! Хърватската полиция разгласява интернационална заповед за арест на експерта.

Върховният съд в Хърватия към този момент осъди Мамич на 4 години и 8 месеца затвор поради корупция и укриване на налози в изключително огромни размери. Брат му Здравко също получи присъда от 6 години и 6 месеца.

Те бяха приети за отговорни, че са източили 12,2 милиона куни (1,9 милиона долара), а посредством прехвърляния на играчи са ощетили страната със 116 милиона куни (18,5 млиона долара).

Зоран Мамич не участва на оповестяването на присъдата. Вместо него я чу неговия юрист.

Бившият треньор на " Динамо " хвърли оставка на 16 март - два дни преди отборът да в профил " Тотнъм " на осминафинал в Лига Европа. От тогава той се води в неопределеност.

Смята се, че Мамич, който като футболист и като треньор завоюва по 4 трофеи с отбора от Загреб, се укрива в Босна и Херцеговина. Той има поданство в прилежащата на Хърватия страна, като преди дни съобщи, в документално послание, публикувано от медиите, че желае да излежи присъдата си в Босна и Херцеговина.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР